Merveokan Merhaba bayanlar 17 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de hiç yaşamadım böyle sağ kolum sürekli uyuşuyor kasılıyor mesela yemek yaparken biseyler yaparken hemen uyuşuyor anlamadım acaba bu durumu yaşayan var mı neden olduğunu bilen 🫠
-Naz- Merveokan merhaba bende 17+5 haftalığım 4. Gebeliğim. Bugun fark ettm kızımın saçını baglayamadm. Birde sol kalcamdan dizime kadar ağrı oluyor doğuma kadar malesef uzansam kalkamyrm
Merveokan -Naz- benim bu ikinci de olmaya başladı telefona bakarken uzanırken uyuşuyor acaba diyorum gece üstüme çok yattığımdan sebeb mi uyuşma
-Naz- Merveokan benimde ayakta sıkıntı yok otururken yok . Uzaninca donemiyorum ayak ağrısından inşallah fazla sürmez senin zor vallah
artikbiranneyim Uyusmalarım için magnezyum önermişti doktorum. Nbl osteo formula kullanıyorum. Tavsiye ederim kramp uyusma hepsini kesit üstelik bebeğe de faydası var kalsiyum da içerdiği için
Merveokan artikbiranneyim bende bundan şüphe duydum ya uyuşma olunca o yüzden doktor kontrolüne gidince söyleyeceğim