kubramom31 Depremden sonra suyum geldi henüz 22 haftalık yarın olcm suyum yok denecek kadar az bundan sonrası duaya kaldi sadece bu gece nolursunz bebeğim için dua edin suyu yükselir inşallah bir umut yoksa pazartesi doğum baslyck.
beyzacmvrc kubramom31 bol bol havuc suyu iç bide deveci armudu ye ve de bol boll su iç Rabbim korusun evladını inşallah Bu süreci atlatıp gununu ayini doldurduğu vakit kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
beyzacmvrc kubramom31 ederim tabiki canim bu mübarek gün hürmetine rabbin korkutmasin inşallah hayırlı haberler al 🤲🏻🤲🏻
eknsnsr98 kubramom31 inş suyun yükselir doğuma gerek kalmaz cnm rabbim zamanın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
butterfly35 kubramom31 Allah’ım bu mübarek günü hatrına dualarımızı kabul etsin yavrunu sağlıkla vaktinde kucağına alırsın inşaAllah..🤲 Suyun yükselmiştir Allah’ın izniyle, güzel düşün güzel olsun sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün aminn ❤️
butterfly35 kubramom31 Kandil niyetine kılacağım namazda yavruna çok dua edicem minnoşun niyetine de yasin okicam canım benim. Rabbim içine cennet ferahlığı üflesin attığın her adım beklediğinden daha güzel sonuçlansın korkuların boşa çıksın amin ecmain.
kubramom31 butterfly35 Allah senden çok razı olsun çok teşekkür ederim duaya yasine çok ihtiyacımız var çok saoll
Sevilayms kubramom31 Bu gece tüm dualarım senin için , ümitsizliğe düşme Allahım hikmeti buralarda ne mucizelere şahit olduk Dene bakalım bu deveci armut suyu havuç suyu Bardak bardak iç , litre litre iç şifa olsun , gerisi tevekkül 🙏🏻
kubramom31 Sevilayms Allahim inşallah bebegim için de bir mucize gerceklestirir çok saolun dualariniz icin
meva_asil_moms kubramom31 Rabbim bu mübarek gecenin huyu,suyu hürmetine suyun yükselir zamanında doğum nasip olur Allahın izniyle bol bol havuç suyu tüketmeye çalış canım 🙏
butterfly35 kubramom31 Allah senden de razı olsun inşaAllah. Duamı ettim yasinide okudum Rabbim kabul etsin 🤲🏻 Benim kızım için detaylı ultrason da yarık dudak dendi doğduğunda operasyon geçirmesi gerekiyormuş dualarında bize de yer ver teyzesi, sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün amiin 🤲🏻