Fulyamentese1 Merhaba anneler ilk gebeliğim deneyimsiz bir anneyim haliyle. Siz anne bebek bakım çantası olarak sırt çantası şeklinde olanı mı seçeyim yoksa el bavulu şeklinde olanı mı hangisi daha kullanışlı önerilerinizi bekliyorum..💐💐
susis Fulyamentese1 ilk gebeliğim benim de ve daha kullanmadım hiç ama ben sırt çantası tercih ettim ki babasına taşıttırmakta zorlanmıyım diye 😀 diğerini taşımak istemez çünkü biliyorum. Vercem sırtına çantayı da o taşısın
beyzzsenturkk Fulyamentese1 küçük bi sırt cantama yedek kıyafet bez ıslak mendil vs koyup cıkıyorum hiç o kadar büyük canta tasımayı ne benim ne de esimin gözü kesmez 😂
Edafmo Fulyamentese1 sırt çantası daha kullanışlı bence. Bebek arabası sürerken ya da bebek kucaktayken el valizi gibi olanlar zor olur
Mommm03 Fulyamentese1 ilk hevesle anne bakim aldım pişman oldum bosuna aldım diye küçük sırt çantası kullandı ama şimdi ikinci geliyor o yüzden ilk aldığımı kullancam 7
ilknursarenacar Fulyamentese1 ben de klasik pazardan güzel bir çanta aldım fazla cepli olan diğer çantayı hiç sevemiyorum