Misraaaaaaa Bebeğinize kuran da geçen isim mi vereceksiniz yoksa göbek adı olarak mı koyacaksınız? Koymasak günah olur mu? Biz isim aşamasındayız ve kafamız çok karışık sizce ne yapılmalı???
bitterciko Misraaaaaaa kuranda geçen isimler sayılı zaten öyle bi kural da yok . Sadece anlamı güzel isimler koymak gerekli .
Yarenylmz Misraaaaaaa ismin anlamının güzel olması lazım Kuranda geçmesi zorunlu değil diye biliyorum 🙏🌸
beyzacmvrc Misraaaaaaa kuran da geçen ama anlamı kötü olan veya anlamı olmayan bir sürü isim var önemli olan anlamının güzel olması Hem.kuranda geçip hem.anlami güzel olması daha iyi tabiki Ama anlamı güzel olduktan sonra Kuran’da geçmesi şart değil gunahi falanda yok yani öyle düşünmeyin
Selmanur10 Misraaaaaaa Kurandan koymak zorunda değilsin ama isimlerin anlamları hem guzel hem de anlamlı olması lazım bir de ağır olmaması gerekiyormuş ben iki isim koydum birisi Kuran’ı Kerimden Kuranda geçen her isimde konulmuyor canım
Misraaaaaaa bitterciko ben camii hocası bir arkadaşıma sordum o da zorunlu değil koysan iyi olur dedi sadece ama kendimi tam aydınlanmış hissetmiyorum açıkçası. Poyraz ege koymak istiyoruz 🤷♀️
Misraaaaaaa beyzacmvrc teşekkür ederim sadece bu konuda daha çok bilgiye ulaşmak istiyorum koymak istediğimiz ismin anlamı güzel 🙏