YaseminCanCicek21 Kızlar 25 haftadan sonra bazı bölgelerimde kararma koyulaşma başladı sizede oldumu ..
Nida19poyraz YaseminCanCicek21 evet canım ben suan 32 haftadayım benımde o haftalarda oldu ve boyunmdada var hatta dogumdan sonradan gecer inşalah diye düşünüyorum
Kitapkurduuu YaseminCanCicek21 ayyy bende 29. Haftadayım benimde öyle oldu ama ben kabullenmek istemedim. Koltuk altımda özellikle kararma oldu.
Edakayar YaseminCanCicek21 bende 38 haftaligim yeni fark ettim benimde bikini bolgemde asiri kararma var ya sanki boyamisim gibi
YaseminCanCicek21 Kitapkurduuu bende istemedim kararma için açıcı kremler var ama hamileyim diye almak istemedim doktora sorucam diyorum sürekli unutuyorum 😔
Nida19poyraz YaseminCanCicek21 aynı valla bende öyleyim umarım dogumdan sonra geçer bu arada sen kac haftalıksn
Yarenylmz YaseminCanCicek21 kalıcı beyazlık verir mi bilmiyorum ama sürdüğünüz an bile ton farkını görüceksiniz ben yüzüme sürüyorum etki ediyo
YaseminCanCicek21 Edakayar göbeğimde net göremiyorum ama bence benimde okadardır umarım doğumdan sonra geçer bu kararmalar canım😔
momyy__ YaseminCanCicek21 evet özel bölge ve karnimda olmuştu doğumdan sonra resmen soyuldu deri degiştirdi eski hâline döndü