Mementovivere Haftada sancı ile suyum geldi Her hafta enfeksiyon testi yapıyoruz antibiyotik kullanıyorum gebeliği sonlandırmadık 27+4 günlük olduk Suyum sızmaya devam ediyor devamlı
arirangg kubramom31 Canım inşallah bebeğini tam vaktinde sağlıklı şekilde kucağına alırsın. Suyun erken mi geldi ve geldiğini anladın mı
kubramom31 arirangg kanamam oldu anlamadm hic. Ama şimdi düşünüyorum hep sarı renk akıntı geldi depremden sonra bende anlamadm su oldugunu
Sevilayms kubramom31 Oyy kuzum dikkat et kendıne , umarım bakacak biri vardır sana Allaha emnet olun unutma en hayırlısını bilen o dur
Mementovivere kubramom31 hayırlısı olsun inşallah sürekli enfeksiyon değerlerinize baktırın çok önemli eğer yükselir ise gebeliğin sonlanması gerekir Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kubramom31 Ceyda78 ben kendi isteğimle taburcu oldm haftada 1 kontrole gdcm doğumu kabul etmedm imza attm
Ceyda78 kubramom31 Canım mutlaka kontrol altında ol.Rabbim yardımcın olsun.Ateş ölçer al eger evinde yoksa sürekli ateşini tansiyonu ölç
Ceyda78 kubramom31 Evet canım hastanedeyim benim yatış uzun sürecek gibi crp düşmüş ama suyumuz bitik risk devam ediyor haftamız çok küçük ya her an herşey olabilir ihtimali var. Ciğer gelişitirici iğne yaptılar bugün 2.doz olacağım çok yakıyor 🤦🏻♀️
kubramom31 Ceyda78 sevindim ciğer geliştirici olmana benm enfeksiyon yoktu zaten doktor eve gonderdi imza attrip haftada 1 kontrole gel dedi bide suyum 3 benim 5 olması gerekioms en az bir umut bekliyorum suan kanamam var ama su sızıntısı yoktur inşallah
kubramom31 Ceyda78 Rabbım korusun bebeklerimizi o içimizde canliyken onlardan vazgecemioz benm doktor 24 de gel ciğer geliştirici yapalm dedi
Ceyda78 kubramom31 İnşalalah yoktur canım dikkat et.Ciğer geliştiricini de ol bakalım ben oldum nasıl olacak gidişat şuanlık bilemiyorum
kubramom31 Ceyda78 cano senin alt tarafın agriomu birsey batıyor gibi bn serklajliyim bide çok korkuom