sumosbaby Deryaa00 Instagram da yılbaşından önce burcu durmaz adlı bir fotoğrafçıyla anlaştım ama daha fotoğraf çekimi yaptırmadım erken anlaşma olduğu için 650 liraya anlaştım zamdan etkilenmemek için
Mervetnl Deryaa00 ben bebek fotoğrafları fabrikasında gebe çekimi yaptırdım çok memnun kaldım sayfalarına bakın isterseniz yeni doğan çekimleri çok güzel 😌 Gebe çekimine 550₺ ödeme yaptım istediğim her pozu çektiler bide 10 tane basılı verecekler. Fiyat performans tam olarak 🌸
Yasooliii Deryaa00 ben de hasretsezgin fotograf ile görüştüm 1 ay önce 1100 demişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Mervetnl Yasooliii ben doğum için anlaştım Hasret Sezginle 1950₺ ye anlaştık. Gebe çekimine çok para vermek istemedim sadece hatıra kalsın istedim. Valla iyi kide vermemişim 🙈
Mervetnl Deryaa00  direk fotoğraf olarak paylaştım 😌
Mervetnl Deryaa00 hayır beğenirseniz onlarda var bu bir elbise fiyatıydı sonraki her elbise değişimine 150₺ alıyorlardı
Mervetnl Yasooliii hiç sormadım ben yaptırmayacağım için ama instagram sayfalarında yazıyor bilgileri isterseniz bi sorun 🥰
Yasooliii Mervetnl aynen bencede iyi yapmışsınız ben de hasretsezgin ile anlaşacağım büyük ihtimalle çok güzel fotoları bu arada siz hangi hastanede doğum yapacaksınız belli mi
Mervetnl Yasooliii evet jimerde olacak doğumum, diğer fotoğrafçılar için bu arada artı 750₺ gibi bir ücret ödemek gerekiyor bilginiz olsun hasret hanım direk tek fiyat çalışıyor. Ve bu sadece jimerde var artı ücret fotoğrafçı için.