Kızlar, ilk kontrolüme 13 ocakta gittim, idrar-kan tahlilleri muayene falan gayet güzeldi, hoşuma gitmişti ilk günden yani hastane. 2-3 gün sonra doktorum sonuçları göstermek için tekrar gel demişti gittiğimde farklı bi doktor vardı. Enfeksiyon vardı, bi ilaç yazdı tek kullanımlık hiç bir fayda etmedi. 1 ay sonra yine rutin kontroller için çağırıyorlar zaten dün yine gittim, yine farklı bi doktor vardı yanında asistanla. Ultrasonla bakıyor ama anlamadım bilmiyorlar mı ultrason cihazını kullanmayı. Biri öbürüne soruyor ne olduğunu öbürü ona soruyor, kalp atışını bile dinletmedi. Anlamadığım şey şu yani devlet hastanelerini iyice boşluğa salmışlar bu ne saçmalık? Herkesin kafasında “devlet hastaneleri böyle” diye bi algı var. Ki çok saçma ya ben her seferinde farklı doktora muayene olucaksam ne anlıycam bundan? Her doktorun düşüncesi farklı yani mesela. Yada ne bileyim her gittiğimde ben sürekli rutin şeylere cevap veriyorum farklı doktor olduğu için, şikayetim varsa onu dile getiremiyorum bile. Ki koskoca yeni yapılmış bi şehir hastanesi, ondan önce eğitim araştırma hastanesi yani bide. Sinir oldum, yani size hiç böyle oldu mu oluyor mu yada her defasında farklı doktor ? Neden oluyor yada