Sedanuur Kızlar progestan kullanan var mı aranızda ben çok kişiden şey duydum doktor verdiği halde kullanmayanlar bazıları kullanıp düşük yapıyormuş bazılarına ise iyi geliyormuş 🥺 sizce kullanılmalı mı
mucizebebegimmm Sedanuur doktorunuz verdiyse ihmal etmeyin. Doktorlar bu işin uzmanı. Ve progestanı keyfi vermez hiç bir doktor. O yüzden verdiyse kullanın vermediyse kullanmayın. Siz tedbiri aşın takdir Allah’ın her zaman 🤲🏻 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ecem95 Sedanuur bence asıl kullanılmazsa düşük olur çünkü çok önemli bir hormon ben 11 haftadır kullanıyorum rahim yumusaması yüzünden günde 3 kere sabah-aksam vajinal gece ağızdan olarak.
gzl_2320 Sedanuur progestan kullandığı için düşük yaptığını iddia edenler mi var? Çok garip valla. Ben 5. Haftamdan beri kullanıyorum 26+3 olduk çok şükür hala da devam doğuma kadar
Simayla Ben kullanıyorum leke geldiği için bugün gittim devm et dedi doktorum ilk defa duydum düşük mü oluyormuş bazılarında 🙄🙄
Besstee Tabikide kullanmalısınız sağlıksız bi bebekse eğer kullansanız da kullanmasanız da düşük yaparsanız zaten Allah korusun 🤲🏻 Tedbir amaçlı verilen bi ilaç 7 haftadır kullanıyorum.
Hilalaltayy Ben gebeliğimin 2. Ayından beri kullanıyorum şu an 18 haftalık hamileyim. Zaten lekelenme, kanama ya da düşük tehlikesinde veriyorlar.
Sedanuur Hilalaltayy benim çok şükür kanamam veya başka bişey yok sadece kese biraz aşağıda dedi stres yapmışsın dedi bol istirahat et dedi o yüzden verdi yani önleyici olarak ama çevremden bir çok kişi kullanma diyor…
Bahrr Sedanuur çevrenizdeki kullanma diyenler doktor mu? Bu mesuliyeti nasıl alırlar ya kullanmazsan ve düşük olursa? 5. haftamdan beri kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Doktor ne diyorsa onu dinleyin çevrenizdekilerin dedikleri sadece kulluktan dolma bilgidir.
Hilalaltayy Yine de sen bilirsin ama o bir yapay hormon zaten. Progestan hormonunun dışardan takviye yöntemi. 10 haftadan fazladır kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Ecem95 Sedanuur hayır ağızdan aldığım da sadece hafif bir sersemlik yapıyor zaten uyumadan yarım saat önce içtiğim için uykuya dalarken bir sey anlamıyorum fitil olarakta kullandığım da attıktan sonra 1 saat uzanıyorum kalktığımda rahim fazla olanı beyaz akıntı olarak atıyor sonrasında 1-2 kere şeffaf akıntı oluyor duruyor 🤗
68selda06 Sedanuur düşük yaptığını yeni duydum iki cocugumdada kullandım biri duzeldi ikincisinde düşük riski çok yüksekti hem kanamam çok yoğun du hen spiral ile kalmıştım düşük oldu