Gulooo kuzeymomsss inşallah öyke bi konuluyor ki insanlar öyle şeyler sokuyorlar aklımıza mecburen strese sokuyorum kendimi teşekkür ederim inşallah bnmde hemen gelir
Gulhnm tgcebl benim de cuma günü olacak Perşembe karar verilecek anestezi ye skolyoz ve boyun fıtığım var ona göre bakacaklar.hayirlisi olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun cümlemizi İnşallah 🤲❤️
Morviceyysss @Azra41 yaaaa 😓 umarım bebeğiniz şimdi iyidir 🙂 bende de aynı durum var. İğneden özellikle çok korkuyorum 🥺
Azra41 Morviceyysss 8 gün yoğun bakımda kaldı 🥹 şuan ama çok iyi teyzesi 🥰 3 buçuk aylık olduk bilene 🥰
Morviceyysss @Gulooo canım hemen geldi. Yapısal da olabilir bilmiyorum ama o gün sana tavuk suyuna çorba yapılsın, hurma mutlaka al, galeta, rezene. Bunlar süt artırır ve BOL BOL SU. Su çok önemli
Morviceyysss @Merve171214 yaaaa harikaaa 😍😍😍 valla ne yapıp edip bu deneyimi tatmak istiyorum 🥰🥰🥰 böyle yazıları okuyunca da cesaretimi topluyorum vallahi 😍😍😍
Morviceyysss @Mehtapkz canım benim 3. Gebeliğim. 3. Sezeryanim yani. Zaten 4. Tehlikeli oluyomus artık. 3. Bile olmaması lazımdı dedi dr. Yaştan dolayı bi sıkıntı yaptı doktorum (28 yaşındayım) ama sonradan diretince tamam dedi. İnşallah sağlıcakla kavusalim
Gulhnm Morviceyysss özel de olacağım derecem çok yüksek değil ama kifoz skolyoz.doktorum da anestezi doktoru karar veriyor dedi ama spinal bana kalırsa dedi bu haftada dedi size yapmazlar sanırim fitiktan sebep diye hayırlısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşaAllah 🤲
Kubrakck2222 Merve171214 ben de önümüzdeki ay sezaryen olacağım inşallah sizinki gibi güzel geçer böyle olumlu mesajları okuyunca rahatlıyorum 🥰 ama bi merakım var, karına bastırılıyor mu gerçekten? Ve acıyor mu? En korktuğum bu sanırım öyle hikayeler dinledim duydum ki baya korkuttular🥲
Merve171214 Kubrakck2222 Maalesef karnına bastırıyorlar ama benim uyuşukluğum geçmeden yaptıkları için çok acım olmadı rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻
Morviceyysss @Azra41 oyyyyy onu yerimmm yerimmmm 😍😍😍😍 masallah Rabbim sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşallah canım benim ❤️😍😍😍
Morviceyysss @Gulhnm canım hakkında ne hayırlı olacak ise Allah onu nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️❤️ sağlıcakla kucağına al inşallah ❤️