Ceydametee Merhaba bundan 5-6 gün önce eşimle ilişkiye girdim ve bugün adet oldum hamile kalma ihtimalim varmı?
Minikmucizemmm26 Ceydametee eğer ilişki yaşadığınız gün yumurtlama olduğundan eminseniz ilişkinin üzerinden 20 gün hesaplayıp o gün test yapın ama çok küçük bir ihtimal umitlenmeyin en kısa sürede Rabbim kucaginizi doldursun
Ceydametee dilekkaratas1 Öylede düşündüm ama ilk hamile zamanları kahverengi akıntılar olabiliyormuş öylede düşündüm ama ben regl olduğum için ümidi kestim
dilekkaratas1 Ceydametee hayırlısı olsun hakkımızda bizde deniyoruz iki aydır henüz nasip olmadı hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen ve anne-baba yapabilecek herkese 🤲🏻
Mamacita1 Ceydametee Adetin bittikten sonra yumurtlama günlerini takip değerlendirirseniz eğer o zamanları anca öyle hamile kalma durumu olur canım
bilgegk Ceydametee Arkadaşımın 12 haftalık hamile olduğunu öğrendik canım bu süre içerisinde hep adet gördü
bilgegk Ceydametee uyku hali olduğunu söyledi enfeksiyon olduğu için kadın doğuma gitmişti orada öğrendi canım hamile olduğunu onun dışında pek bi belirtiside olmadı