Stardust Nazli06 canım 23 mm biraz büyük. çatlaması gereken boyut. Benim ilk ay 23tü kist olmasın diye acil çatlatma iğnesi yapmıştı
Stardust Nazli06 Hayır olmadı malesef. Yumurtam çok büyüdü ama rahim duvarım ince kalmıştı. Doktor umutlu değildi. Ama bu benim yumurtalarımla alakalı canım senin aynı olmaz
Stardust Nazli06 bana 23 oldugunu öğrendigi gün yapmıştı. Seni perşembe tekrar çağırmış o zamana kadar çatlar ya da büyür daha da canım. Başka hormonuna baktı mı?
Nazli06 Ceyda76 isalah ya valla çatlamaz kiste döner die çok korkuyorum igenye gerek yok dedi bir hafta ilsiki dedi bakalım isallah kist olmaz birde kist tedavisi fln üff🥺kistten korkuom sadece
Nazli06 Stardust adetin üçüncü günü bakildi hormonlar tahliller cnm FSH amh TSH LH PROLAKTiN fln hepsi iyidi çok şükür sonra klomen başladım dedim iğne die igne şimdi yaparsam o küçük yumurtlar büyümez dedi
Stardust Nazli06 estradiol diye bi hormona baktı canım benim yumurtam büyüyünce. Ondaki değere göre yumurtan kendi çatlamıcak iğne yapalım dedi. Ama anladıgım kadarıyla senin 23mmi değil diğerlerinin büyüyüp çatlamasını bekliyor
Stardust Nazli06 Açıkcası beni de o korkuttu. Çünkü bana çatlatma iğnesi vermeseydım kiste çevirebilirdi demişti. Ama sende dememesine şaşırdım
Bbdk Stardust ilk 2 kullanımında tutunması için bişey kullanmış mıydın canım? Benim letu da 2. Ayım ekstra olarak iğneden sonra estrofem kullanıyorum
Stardust Bbdk Benim ilk 2 ay tutmadı canım. 3.ayım tuttu. Tutunması için progestan iğne verdi 5 gün ve fitil verdi 12 gün. Letu bende işe yaramadı o yüzden klomen verdi. Yeni öğrendim bende tuttugunu inşallah devamı gelir 🥰