EbruSamet Kızlar merhaba Cuma saati yapılıyormuş bu acaba hangi dua okunuyor bebişin çantası hazırlanırken yardımcı olabilir mi bilenler🤔☺️
Esra44 EbruSamet zaten o elbisleri yıkarken katlarken o kadar dua ediyorsun ki canım özellikle bi dua gerekir mi bilmem ama dilinden dua eksik olmuyor anne duası zaten malum😊🤲🏻
EbruSamet Dyg34 evet canım belki heryerde yoktur duyulmamıştır Pek ama varmış bende yeni öğrendim 🤷🏼♀️
EbruSamet Sinem11 Yasin’i duydum bende canım hani ekstra bi dua var falan diyen de oldu o yüzden merak etttim bence Yasin yeterli 🤲🏻
Sinem11 EbruSamet ekstra bisey soylememisti kendi duasini yapmistir sonra ve 3 cuma ust uste tekrarlamisti diye hatirliyorum 7. Ay dolunca ilk giyecegi kiyafetlerini bohca gibi yapmisti bohcayi acip okuyodu kapatiyodu.
EbruSamet Sinem11 evet canım 3 Cuma’yı da duydum ama ben tek Cuma yapıp kapamayı düşünüyorum Yasin okutup öyle de oluyormus yani daha önce hiç duymamıştım madem böyle bisey var okutup koyucam ne olur ne olmaz🤗
EbruSamet Esra44 öyle tabi canım dualarla herbir eşyasını elimize alıyoruz ama işte bunu da duydum hazırlarken okutup kaldırıcam hazır hale getiricem dua iyidir her türlü🙏🏻🤲🏻
EbruSamet [bilinmeyen] canım duymamış olabilirsin herkesin yöresine göre demekki yapanlar da var yapmayanlar da yapmamak size kalmış 🤷🏼♀️
EbruSamet [bilinmeyen] bende yeni öğrendim canım daha önce hiç duymadım okadar ablam yengelerim Doğum yaptı hiç duymamıştım dua güzel bisey yapıp çıkartırım aradan 🤗