Elifozkaya Sezeryan doğum yapan anneler;bir daha doğum yapacak olsanız spinal anestezi mi yoksa genel anestezi mi tercihiniz olurdu?
Ozlemdrn Tugbakose-24 gebeliklrriniz arasında 1 yilmi var bdnde istiyorum ama doktorlar 1 yıldan az olamaz hatta 2 yıl olması gerek diyolsr
Tugbakose-24 Ozlemdrn normladr 2 yıl dedı doktrorum ama bn yanlıslıkla hamıle kaldım doktorum bı sorun olmaz dedı. Yanı aaçralarında 15 ay olucak
Ftmcgdms Elifozkaya ikiside spinal oldu hiç baş ağrısı bel ağrısı falan yaşamadım bebisinizin doğduğu ana şahitlik etmek ve muhteşem bir şey
OzgeSrc Elifozkaya ilkinde genel oldum mis gibiydi. 10 gun once ikinciyi oldum yalvar yakar yinede yapmadilar spinal yaptilar. Genelde en azindan bisey hissrtmiyorsun uyuyup uyaniyorsn odandasin. Spinal beni zorladi boyun agrisi bas agriis yapti
Ozlemdrn Tugbakose-24 ne kadar sure sonra hamile kaldiniz bi sorun oldu mu bende istiyorum bekleyemiyorum ama 1 sene diyolar
Tugbakose-24 Ozlemdrn dogumdan 6 aynsnra hamıle kaldm bn. Ztn 9 ayda karnımda durcak 😂 yanı 15 ay oluyo aralarında. Doktorum bi risk görmedı