Yessiim Arkadaşlar 7. 8. haftalarda sonra karnı büyümeye başlayan var mı ? Benim baya karnım var şuan belli oluyor hamile olduğum bana çok saçma geldi çok küçük daha çünkü bebek
Busrayasin2351 Yessiim canım regl olmadığımız içinde karında şişkinlik olabiliyor yoksa o haftalarda karın çıkmaz
Zeyneparsln Yessiim İlk zamanlar karın şiş oluyor bebekten dolayı değil gazdan şişkinlikten dolayı zamanla iner
Yessiim İnşallah insin ya çok rahatsız edici çok da az yemek yiyorum ama şişkinlik artıyor her geçen gün
Rabia_91 Benim de öyleydi ilk haftalarda, normalde karnı dümdüz olan ben yemekten sonra 6 aylık hamile gibiydim 🥰 ama zamanla iniyor. Şimdi yine sabahları çok az şiş. Yemek yiyince yeniden belli ediyor kendini
Mutlulukkk Ay yokk kizzz nerdeee. 😂 14.5 bucugum belkide 15 haftalik oldu. Her ‘karnin cikti mi’ diye sorana ‘senin belki daha cok karnin vardir’ diyorum😂 hala hicbir sey yok ama 20den once cok ckmaz diye okudum sanki burada. Sizinki siskinlik olabilir. Rabbim hayrli eylesin bebisinizi🌺
Edacetn Mutlulukkk 15. Haftamdayım benim karnım çıktı hamile taytı giyiyorum bol elbise filan gözükmüyor
nur34_ Yessiim kuzum o haftalarda hicbirsekilde mumkun degil karin cikmasi bebek kandan ibaret suan cunku yeri bile minicik henuz gazdan sisiyosun buyuk ihtimalle gaz sorunum yok fln diye dusunursen sana oyle geliyor cunku hepimiz yasadik biliyrz benimde cikti ilk haftalar valla indi geri gorursun kndinj takip et😁
Rwerdst Yessiim gazdan oluyor o canım benim 😅 16+6 dayım. Dümdüz karnım. Görümcelerim diyor küçük görümcem için senden daha hamile gibi duruyor 😂😂😂 hamilelik başından beri sadece 1 kilo aldım 😂😂 bir de ayağa kalkmam yasak. Ayağa kalksam kilo veririm herhalde 😂😂😂 çok yiyorum ve aşırı vitamin alıyorum ona rağmen böyle😂 inşallah nazar değmez. Maşallah diyim yine de 20. Haftadan sonra çıkar diyorlar bakalım nasıl olacak🥰
Nerfemm Benimde çıkmıştı gazdan sindirim sıkıntısından 3bucuk ay oldu hala ayni durumdayim büyümeden ayni siskinlikle devam ediyorum 😩😂
Haticezk Yessiim ilk başlarda benimde çok büyüktü karnım hatta hemen çıktı falan zannediyordum ama gazdan dolayıymış meğer 😅 şimdi 24. Haftadayım ilk baştakinden daha küçük göbeğim 😂😂