Nazlimom Kubrabsyg45 bebiş dönüyor karnınızda poposunu yada başını koymuş oraya siz bi acı fln hissetmiyorsanız sıkıntı yok😃😇
MugeGuness Kubrabsyg45 son haftalarda oluyo böyle canım korkma bebek toplanıyor bi yerde. Benim de oluyodu doktorum yalancı sancı bunlar korkma demişti
Duyulurum Kubrabsyg45 hissettiginiz bir sancı ağrı yoksa bu normal. Gebelik boyunca bunu çok yaşadım :)
Kubrabsyg45 Dün akşamdan beri sürekli böyle oluyor. 10 dakika yarım saat geçiyor gene böyle oluyor. Ama özellikle gece hep böyleydi. Sabah kalktım gene böyle. Sıkıntılı mı acaba
Nazlimom Kubrabsyg45 benımde acıtıyordu ama fazla degil doktorunuzun numarası varsa özelde takipliyseniz yazın isterseniz cok rahatsız ediciyse
Kubrabsyg45 Nazlimom devlet takipliyim canım malesefff. 36+5 deyim bide o yüzden bi korkmaya başladım sürekli olunca 😐 ve artık yer değişmesin bıktım. 10 gündür 6 defa değişti doktor bile yeter diyor 🤦🤦
Nazlimom Kubrabsyg45 36 da benımde karnımda sertleşme oluyodu doktor yeri daraldığı için oluyor demişti
Kubrabsyg45 Sevl yer değişiyor diyen de var , yalancı diyende 🤦 ikiside olabilir ama bazen canımı yakıyor. Uykuda yapması hele de 🤦
Kubrabsyg45 Duyulurum aşırı kasık ağrısı eşlik ediyor. Yürürken sanki afedersin alttan bişey çıkacak gibi 🤦
Humeyraeslem1 Kubrabsyg45 vücudun kendini doğuma hazırlıyor ağrıların ondandır ben 30 haftaliğim bende de oluyor
Kubrabsyg45 6emine8 evet genelde kasıklarıma çok veriyor. Yürürken özellikle çıkacak gibi 🤦 hafif bel ağrısı da var. Sizin oluyor mu sancı vs
6emine8 Kubrabsyg45 evet evet benimde öyle alttan çıkacak gibi olur demisti doktorum cunku normal doğum pozisyonunda benimki ama bu kasılmalarla kasıklarım kitleniyor resmen pazartesi randevum var merakla bekliyorum nst de sancı çıkacak mı?