hilaleee Klomenle sol tarafta 2 tane 28 mm yumurtam büyümüş. Kızlar yorumlarınızı bekliyorum biraz umutlandim 🌸
Humannrle hilaleee çok güzel büyümüşler canım benimde iki tane böyle büyümüştü ama benim olmadı inşallah sana nasip olur 🤲 güzel degerlendir günlerini çatlatma iğnesi olacak mısın
bubuiledudu hilaleee ya ne güzel ben de ilk kez bugün başladım klomene hic kullanmadım takip de olmadım haftaya cuma kontrole gidicem inşallah buyur 20 mm olursa çip asilama yapcak
eylulmihrasmom hilaleee geçen ay ilk defa kullandım ama ne kadar büyüdü hatırlamıyorum yumurta 2 kutu kullandım bittikten 2 gün sonra çatlatma iğnesi oldum. ve pozitif somucu aldım sizden de güzel geri dönüşler bekliyoruz insallah🥰
ebrusngl hilaleee baya fazla büyümüş ve çatlatma iğnesi vermemiş doktorunuz çatlama sorunu olup kiste dönüşebilir malesef bizzat aynı durumu yaşadım
hilaleee Humannrle yok canım çatlatma iğnesi vurmuyor doktor bu ay son kez klomen deneyelim demişti birdahaki ay aşılamaya gecicekti ama acaba olucak mi 🥺 hem sevindim hem korkuyorum bak sende olmamış mesrla aynı buyukluktemiydi seninde
Humannrle hilaleee canım benim 23 du heralde tam hatırlayamadım çok güzel dedi doktor ikiz bike tutabilir demişti ama tutmamıştı hatta çatlatma iğnesi bile kullanmistim
Turgutaykader hilaleee yani canim nasil diyim 16-20arasi oldugunda catlama ignesi yapilir.Benim bu ay 37 mm oldu kistlesti o yuzden fazla buyumeside iyi degil he kist adetle atilir .Dozunu ayarlar doktor daha sonra
eylulmihrasmom hilaleee güzel haberi alırsınız inşallah ben çok üzülmüştüm sadece 2 yumurta mı büyüdü diye ama oldu şükür 🥰
hilaleee eylulmihrasmom 2 yumurta büyümesi güzel bişey öyle azda değil mesela bazılarının hiç bile gelişmiyor ama bu seferde çok gelişmiş baksana 🥺
eylulmihrasmom hilaleee ben bilmiyodum işte doktor da 1 tane bile yetiyor dedi sen de stres yapma canim insallah güzel sonuclarını alırız 🥰
ebrusngl hilaleee benim 23 mm di o bile çatlamamıştı ama siz güzel düşünün güzel olsun havuç yiyin bol bol o yumurtanın çatlamasını kolaylaştırır umutsuz olmayın asla 🌸
hilaleee Turgutaykader yani demek istediğim aslında şu canım 28mm yumurtaların çatlama ihtimali ve gebelik oluşma ihtimali yokmu?
hilaleee Humannrle evet benim içinde ikiz üçüz biseyler diyorlardı ama tam anlayamadım aralarında konuştular asistanla
Humannrle hilaleee herkesin aynı olacak diye birşey yok canım inşallah senin ki tutar 🤲 4 buçuk yaşında kızım var 1 yıldan fazladır ikinci istiyorum olmuyor, halbu ki kızım tek seferlik kaza sonucu olmuştu 🙄