Merviiss Kızlar içine deterjan koyup çalıştırdım. Evden dışarı çıktım içi boştu boş çalıştırdım koparmış dışına çıkmış ve makina uyarı vermiş su uyarısı ne yapayim içi köpuk dolu
myangelson Merviiss deterjan derken normal bulaşık deterjanı mi yoksa makine tabletleri olanlardan mi canım ?
miracyusufveberilmoms Merviiss çamaşır suyu felan koyduysan çokkk ondan köpük yapmıştır birsey olmaz elıne al köpükleri sonra en kısa prog çalıştır gıder.
cikolataligofret @Merviiss bir kez benim de başıma geldi. Suyu tahliye edemiyor falan. Youtube da çok video var, ben makinenim markasına göre öyle çözmüştüm. Tavsiye ederim
myangelson Merviiss fazla gelmiştir canım internette falan videoları vardır belki ya da içindeki köpüğü falan aldirmaya çalış öyle olur belki
Mutlulukkk Bir kac damla siviyag dokunce kopuk aninda gidiyor. Kaynanamin makinasi boyle olmstu servis gelip oyle yapmsti. Hemen gtmsti kopukler. Sizde deneyin gecer inşaallah
happiestMom Makinenizin baslat tusunda iptal yazar oraya 3 saniye basılı tutun ve makine çalısınca bırakın kapak kapalı olsun. Daha sonra yoğun programa getirip bos bir şekilde hiçbir ilaç ve tablet koymadan çalıstırın düzelir.