Aysll33 323832 şuan hamileyim ama kalp atışını duyamadım çok zayıf dedi haftaya tekrar çağırdı folikasit kullanıyorum iğnede aldım bugün teşekkür ederim canm ♥️
323832 Aysll33 igneye geç kalmamak gerekiyor bebeğe kan akışını sağlayan şey iğne ben kalp damar cerrahina kadar gittim o da aynı şeyi söyledi iğne bebeği besler demişti rabbim yardimcin olsun
yldzdlb Pıhtılaşma testini neye göre yapiyolar kızlar bende merak ediyorum kendim mi söylemem lazım doktora ?
2prensesannesiiii yldzdlb 1 den fazla düşük olunca yapıyorlar canım ama sen genetik merkezinde kendi isteğinle yaptırabilirsin o da maliyetli
Aysll33 323832 Amin inşallah bı kutu kullandım bu ikinci doktorum her ihtimale karşı vermişti zaten bugün sonuç aldım sürekli kullanacağım sanrm 🥺8+1 kalp atışı çok zayıf dedi hayırlısı olsun inşallah
23kubra23 323832 kızlar sorum bilene ben iğneyle aspirini kullandığımda diş etlerimden kan patladı bu durumu yaşayan oldumu
2prensesannesiiii 23kubra23 3 gende pıhtılaşma var canım benimde 3 gen heterozigot polimorfizm 1 gende 4G/5G genotipi saptandı şuan gebeyin kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Hnd3535 23kubra23 bu testi nerde yaptırdınız ve ne kadar sürede cıktı özeldeyse ücreti ne kadar bilgi verebilir misiniz
23kubra23 Hnd3535 devlet hastanesine gittim tıbbi genetik bölümünden istedim pıhtılaşma bozukluğu için 2 ay kadar sürede çıktı ücret ödemedim
Ezgifatma2010 23kubra23 3 genede taşıyıcısın tam hasta degilsin yani ama kayıbım varsa önlem amaçlı igne verir doktor
Minik1Civciv 23kubra23 burun ve dişlerde kanama oluyor arkadaşımın da burnu kanıyordu doktor demiş iğneyi sabah coraspirini akşam al tam tersi kullanıyordu.