42leyla Merhabalar arkadaşlar 14+6 olduk bugün. 2 haftadır hiç olmayan mide bulantım dün beni mahvetti. Sabahtan akşama kadar su bile içsem üsküfra ettim. En son kusarken kan gelmeye başladı doktora gittim serum verdi, serumla bile geçmedi. İlaç verdi eve gönderdi eğer geçmezse gel yatış yapacağız dedi. Bu durumda olan annelerimiz var mı yada sizlerde nasıl ilerliyor bu haftanız
Tgcmrt48 42leyla bugün 14 oldum bulantım hala devam sanki ağırlaşıyorum gibi keyifsizim ağzımın içi limon gibi hep
Azeri Ben 16-4 haftalik hamileyim mide tulantisi ilk Haftalarda Cokdu 14,15 haftadan itibaren kecdi ara sira olutor en cok,Midem yaniyor,beoim agriyor
Pakizee Azeri benimde 15+4 haftalik bu hafta gece belimin agrisindan uyuyamiyorum onceleri mide bulantisi vardi simdide reflu oluyor gece yemegi azalttim. Bel agrisi icin cozum buldunuz mu ? Doktor kontrolum haftaya
Fulden94 Ben 15. haftaya girdim bugun aksamlari yatmadan önce prillam 2 tane icmeden yatamiyorum eğer icmeden yatarsam ertesi gün ful kusuyorm
Azeri Merhaba benim belim ariyanda hic bir sey yapmiyorum,doktormada Soylemedim Cunki Benim doktor,iy diyil hoslanmiyorum ondan,Baska Doktora Gidicem hic bir sey bilmiyor cunki,O yuzden Hep Uzaniyorum Kecib Gidiyor canim