Semagnydi Kızlar selam, kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor? Birde el ile yapılıyormuş sanırım acıtıyor mu? Kaçıncı haftanizda nstye baglandiniz ben şuan 31+2 oldum 32+3 de Randevum var bağlar mı nstye
rncst Semagnydi 34. haftamda gittim ne nst’ye bağlandım ne çatı muayenesi oldum 1 ay snra tekrar gel die gönderildim sanırım devlet hast olduğu için 🤷🏼♀️
Hulya2626 Semagnydi ben özele gidiyorum 37. Haftada çatı muayenesi yapacağım dedi. 32. Haftada nst girmiştim
Ozlemzmr_7 Semagnydi Hiç acıtmıyor canım sıkma kendini genelde 34 den sonra NST ye bağlanıyor ama doktorun karar verir ona 🙏
Reyhan_Kcbz37 Semagnydi 33 de nstye bağlandım 38 de çatı muaynesi oldu çatı muaynesi korkulacak bişey değil elle yapılıyo bende hafif yanma olmuştu sadece kendini kasmazsan sıkıntı olmaz zaten 10 sn anca sürüyo
merfeefrem Semagnydi özele gidiyorum 33 de nst ye bağlandım 38 de çatı muayenem oldu.çatı muayenesinde çok az bir acıma oldu oda o anlık dı.kanaman olabilir yani nişan gelebilir dedi.ama bende olmadı.çok korkulcak bişey değil şahsen
Semagnydi Kızlar hareketleri nasıldı bebeğinizin hatırlayan var mı? Yada benimle aynı haftalarda olan daha azalıyor sanki gün gün değişiyor bazen çok hareketli bazen çok sakin anlam veremiyorum haftaya Randevum var ama normal mi sizce