Sila66 2prensesannesiiii bende görmem zaten Sezaryan olucam ama erken doğum rıskı falan da var korkmuyor degılım ya 🥹
AdaKaranfili 2prensesannesiiii ben mayis sonu değilde Haziran başı doğsun istiyorum.tabi sağlıkla hayirlisiyla insallahh🤲🥰
2prensesannesiiii Sila66 vaktinde gelir inşallah kuzum allahın izniyle inşallah allah yar ve yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻 🙏🏻
AdaKaranfili Sila66 aynen .ikinci bir ikizleri kaldiramiycam.kocam da ikizler. Ve bu kızımın doğum tarihi kocamin doğum gunuyle aynı güne denk geliyor😂😂
2prensesannesiiii Sila66 geçmiş olsun kuzum hastaneye yatışın mı yapıldı ben 3 4 parça aldım başladım sayılır🙏🏻
Sila66 2prensesannesiiii yok canım esı asagıda evde yatıyorum sadece WC ve yemek ıcın ayaktayım bugün de kaynana gelıcek görümcelerle 🤦🏻♀️ mecbur olmadıkça kalkmak yasak ıste kuzu ❤️
2prensesannesiiii Sila66 kalkma canım dikkat et nasıl fark ettin ağrın sızın oldu mu hiç 4 gündür kasıktan çekiyorum atağıma vurdu ağrısı ayağımı sürüye sürüye yürüyorum haftaya çarşamba randevum var sebebi ne olabilir acaba
CigdemDagasan0 Sila66 eveet kesinlikle teyzesi 🤍 geçmiyor son günler resmen. Artık doğmasını istiyorum