Mustafayigitvebeytugannesi Nezosikra ne zahmeti canım alt tarafı bir tahmin yapıyoruz zahmet olur mu hiç 🥰 kıza benzettim 😊🌺
Nezosikra Mustafayigitvebeytugannesi sağolasın canım benim 😘hayırlısı bakalım 3 kızım var belki buda kiz ne çıkarsa şansımıza prensesleri 4 leriz belki 🤩🤗
Nezosikra girl_boy_annesi inşallah öyledir kuzum 3 kızım var bakalım buda nr çıkarsa haftaya gel dedi doktorum da bakalım artık
Saglamcemile Mustafayigitvebeytugannesi abla kız erkek bebekler tam nerde durur bnim hep midemin altında duruyor orası cok sert oluyor bilgin varmı
Mustafayigitvebeytugannesi Nezosikra maşallah benimde 2 oğlum vardı şimdiki de oğlan 3 oluyoz bizde bakalım dördüncü de kız olur inşallah benim. Seninde erkek olur inşallah yanılırim da canım 😊
Nezosikra Mustafayigitvebeytugannesi inşallah kuzum Rabbim herkese 2 meyvesinden de tattirsin inşallah mübarek gecede birbirimize dua edelim ismim nurgül daha cinsiyet öğrenmedim iste ben hayırlısı bakalım
Kalbiimde2can Ebrarobusra Ayy cogunluk erkek diyor kiz diyen olunca ni tuhaf oluyorum🥰 basta önemli olan hayirli saglikli olsunda ama bi oglum var buda kiz olsun cok istiyorum 🤭🙈
3kuzuAnnesiyim Zumra44 2 kız cok guzel benımde 2 kızım var 3. Gelıyor gıbı:) hayırlı ve saglıklı olsunlar
Ebrarobusra Kalbiimde2can benimde bir tane kızım var tıpkı onun duruşu gibi canım benim Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah