Gebeysek1 Sürekli cinsiyet tahminleri görüyorum. Cinsel organını görmeden çocuğun duruşu vs den tahmin yapılabiliyor mu ?
girl_boy_annesi Gebeysek1 evet canım oğluma doktor erkek demeden nubunu görüp içimden erkek dedikten sonra doktor erkek demişti 😍
CigdemDagasan0 Gebeysek1 bence alakası yok. Bana herkes kız olacak dedi. O kadar emin konuştular ki. Ama ben erkek hissettiğim için içgüdüsel olarak. Erkek çıktı. Sen ne hissediyorsan o yani 🤍
Papatyaaa__ Gebeysek1 kemik yapısından anlaşılıyo canım bana hep herkes erkek dedi doktora gittim cinsiyetimiz erkek dedi 🤭
Nursaygi CigdemDagasan0 Banada burda kız dediler sorduğumda ama içimden hep erkek geçiyordu oğlum olucak nasipse. 🥰😁
Gebeysek1 esmerella37 kesenin nasıl olması gerek mesela ? Kendiminkini bende merak ettim şuan telefonumda hiç yok görsel
Kalbiimde2can @esmerella37 Sence bizim durumumuz ne?🤣 Hic bi sekilde bakamiyor doktor ya 15+3 olduk bugün buda dün cekildi ama yok sirtini dönüp yatiyor😂
Kalbiimde2can esmerella37 malesef dün cihazlari bozuk oldugu icin bi tane bunu verdi bide renklisini bilgisayardan cekti 🙈 bu bebis beni meraktan catlatacak artik alisverisde yapamiyorum 🤣
Kalbiimde2can esmerella37 Esime dedim yollasin diye telefonum degistigi icin o resimler eskisinde kalmis 😐 elime gelince seni etiketleyip atarim🙈
esmerella37 Kalbiimde2can yani bu resimde kz gibi ama emin olamadım tam keseyi goremeyince ben keseye gore baktıgjm icin
Kalbiimde2can esmerella37 Tesekkürler canimm 😍 sabirsizlikla bekliyorum 2 hafta sonra yine randevum var insallah net bisey der doktorda en azindan ona göre baslarim alisverise🤭🥰❤️