Hilalttk16 omeragah 20. Haftada seyirme şeklinde hissetmeye başladım. Şuan 22. Haftaym pıt pıt minik tekmecik hissediyorum 😊
Betulakarr Hilalttk16 24. Haftam bitiyor daha güzel daha güçlü hissediliyor 🥲 pıt pıt kalmadı artık 🥰
Rabissssscee Ao526- doktorum bana 9. Haftada el ayak hareketlerini gösterirken bunları gaz dolaşması gibi hissedebilirsin demişti 🫣
Betulakarr Rabissssscee 9. Haftada imkansız 18 19 haftada hissedebilecegimiz gibi olacağını yeni başlayacağını söylüyorlar. 9 haftalık daha çok küçücük
Betulakarr omeragah 19da ilk defa hissetmiştim o da 1 kere daha sonrasında 21de hissettim kuzum cok minik minik 24 bitiyor valla gümbür gümbür hissediliyor simdi sonrasında dayak yemiş gibi olcaz herhalde 😂😂😂😂 korkma daha cok erken insan korkuyor endiseleniyor ama minik elleri ayakları yetişmiyor demek ki 🥲
1996snl omeragah bende 19dayım hissetmiyorum ilk gebelikte 20de hissedersin demişti doktor bekliyorum
Yoana 15+5 de hissetmiştim ama emin değildim bebek mi diye, yine 3 gün önce 16 +5 te daha net hissetim o zaman anladım bebeğin olduğunu …çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin Hepimizin de Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Mihri__ TozluToprak ben de 12 haftalıkken hissetmeye başladım kimseyi inandıramadım ilk gebeliğim olmasına rağmen erken hissettim baya zıpır bişey olacak oğlum belli😂
Nazli-61 omeragah ben tam 17. Haftada hissetmiştim pıt pıt vurmuştu ondan sonra 1-2 hafta sonra daha fazla hissetmeye başlamıştım 42 kiloyla hamile kaldım zayıflığımdan erken hissettiğimi düşünüyorum ama ben 20. Haftadan sonra hissederim sanmıştım ☺️
_nigarr24_ TozluToprak aynen bende de ilk hamileliğimde 3 ayında hissetmiştim🤭İkinci hamileliğim şu an 20 haftalık ama tık yok🤷🏻♀️
-merve30 Ulkgvn bende 22 oldum hareketlerini net hissediyorum ama 2 gündür çok az bazen hiç bu normal mi acaba ilk çocugumu hatırlamıyorum 9 yıl sonra hamile kaldım korkuyorum bazen bişey mi oldu diye
Ulkgvn -merve30 tam tamına büyümediği için daha küçük hissetmiyo olabilirsiniz bende bazen hissetmiyorum ama ultrasyonda yerinde durmuyor
0Iremssyl omeragah ilk gebelikte geç hissedersin canım 21 22 yi bulur merak etme acele de etme sonra o hareketler seni uyutmayacak ☺️😂
Fuly- omeragah canım 16. Hafta da hissettim erkek benim ilk gebeliğim ve şu an 18. Haftadayım hissediyorum çok şükür çikolata ye ve biraz sol tarafa yat hissedebilirsin 😂
Hernasipvaktineesirdir omeragah canım senin karın kaslarınla da ilgiliymiş bu hissetme durumu. Mesela sen sportif bi vucuda sahipsen daha geç hissedebilirsin kaslar dışa yansımasını engellediği için henüz hissetmemiş olabilirsin. Ben 16+5 te hissetmiştim ondan sonra da hareketleri devam etti şuan 18 haftalığız. Ama karın kaslarım çok güçsüz belli ki çünkü uzanırken öksürsem veya hapşırsam bile öyle kasılıyor ve canım yanıyor ki. Ama normalde 20. Haftaya kadar hissetmemiş olsan bile bi gariplik yok bu konuda rahat ol bence.