Woman3535 Ece61 bende de tuvaletim varmış gibi bi his oluyordu gidiyordum ama bişey yoktu sızıntı şeklinde geliyordu su belimden kasıklarıma vuran ağrım vardı o gün doğum yaptım 🥰
Esraguzel Ece61 hiç korkmayın telaş yapmayın Rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 💕🤲🏻 dediğim gibi bol bol inşirah suresi okuyun..
Woman3535 Ece61 suyun gelmiş 🥰 bugün inşallah doğum yaparsın 🙏🏻🥰 sağlıkla al kucağına kolay geçsin doğumun inşallah 🙏🏻🥰
denz-koc Ece61 yazdıklarınızı okudukça ben heyecanlandım 🙃 eğer başladıysa doğumunuz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
1ebru Ece61 bir sey sorabilir miyim açılma varmiydi bende 40+3 üm ama hala doğum kanalına inmedi sancim suyum felanda gelmedi doktor 41 olduğu zaman hastaneye git dedi bekleme daha fazla rahimden ilaç verip doğumu baslatiyorlar dedi
Haticevrl Ece61 kusura bakma uyuya kalmışım cevap veremedim uzadıkça dinledikçe cogalicak anlamında dedim aslında çoğaldıkça ayağa kalkıp comelme yapabilirsin belkide doğurdun suan bilmiyorum 😅🙈
Yldzo13 Woman3535 ilk defa bu kadar heyecanlı bir tartışma görüyorum gerçektwn doğurasım geldi İnşallah yavrusuna sağ salım kavuşmuştur
Yldzo13 Woman3535 bide maşallah o sancı içinde cevap veriyor ya bir nebze olsun insanı rahatlatıyor böyleyse doğurayım diyorum 40+5 bende