Prensesannesiym Kızlar doğuma 1 hafta 10 gün kala hurma yememi söyledi sağlık ocagındaki ebem peki hurmanın ne faydası var ve markette satılan mı olmalı hacdan gelen mi
AE42 Prensesannesiym Hurma açılmayı kolaylaştırıyor tatlım ve epiduralşn içinde bulunan doğum ağrısı kesici maddenin bol bol olduğu gıda hurmadır, folik asitte bolca var içinde
Maviii Prensesannesiym hurma açılmayı sağlıyor, bende duydum günde 7 tane yemen gerekiyor. ama marketten değilde aktarcılardan alsan daha iyi olur sanırım. orda hacdan gelen hurmalar vardır canım
Fatmasnny Prensesannesiym Tuğba kuruyemişten medine hurması aldım onu yiyorum. Ama ben daha bir etki göremedim. Son 4 gün ☺️
cemilev Prensesannesiym Evet cnm açılmayı kolaylaştırıyor ama sana tavsiye her yiyeceğin hurmaya bir ayetel kursi oku ve inanarak ye canim mesela 3 yiyeceksen tek tek üç tane ayetel kursi gibi şifa olsun insallah
Busrademiir İlla doğum için mi yenmesi lazım şuan mesela 15 haftalar da yemiş olsak bir şey oluyor mu ? Çok fazla yararı olduğu için soruyorum 🖐