Kızlar merhaba 13.02.2023 tarihinde oğluşumu doğurdum 🙂 pazar gecesi aşırı kasılmayla gittim hastaneye doktor çok sancın var dedi nst de de baya aşırı çıktı. Tansiyon ölçtü tansiyonum 16/10 a fırlamış pazartesi öğleden sonra genel anestezi ile sezeryan a alındım. Ameliyata girerken çok sakindim ameliyathane de beni hazırladılar doktoru beklerken uykum geldi biraz sersemdim doktor geldi burnunun ucunda plastik bir şey gördüm ondan sonrasını hatırlamıyorum zaten 🙂 uyandığımda aşırı nefes darlığı çektim sonra düzeldi. Odaya geldim biraz sonra oğluşumu getirdiler 15 dk falan koynumda durdu çok güzel bir histi sıcacıktı sonra götürdüler geri biraz solunum sıkıntısı varmış küvezde şuan. Ben tabi ilk 24 saat içinde gazımı çıkaramadım lavman yaptılar gaz çıkmayınca sonra rahatladım. Çok gaz sancısı çektim. Dün beni taburcu ettiler eve geldim oğlum hala küvezde bugün solunum cihazını çıkartmışlar. İnşallah önümüzdeki hafta evinde olacak can parçam 🙂 benim hikayemde böyleydi çok pozitif olmasa da anne olmak her haliyle güzelmiş şimdi heyecanla oğlumu bekliyorum 🙏