Melisiniz1205 Hanımlar iyi geceler, büyük tuvalete cıkarken cok zorlanıyorum sanırım kabızlık yaşıyorum ve ıkınmadan asla olmuyor fazla ıkınmakta istemiyorum ne yapmam gerek bir önerisi olan var mı?
beyzacmvrc Melisiniz1205 kan ilacı kullanıyorsan o yapıyor. Zeytinyağ kullan yemeklerde az az Kayısı kurusu yiyebilirsin aç karına Ben zeytinyağa biraz limon sıkıp baharatlandirip arada kahvaltılar da tüketmeye çalışıyorum Ona rağmen 2-3 gün bazen daha fazla çıkamadıgm oluyor Ama ikinip da zorlama fazla bol su iç
Frht-cnss Melisiniz1205 kan ilacını tok karnına kullanıyorsan yemeklerden 2 saat sonra içmeye başla bir haftada düzeliyor benim bu şekilde geçti çok şükür iki ay kabızdım
Sevilay_1 Melisiniz1205 bol su ve yeşil elma kakaolu puding üstüne bol su bunları uyguluyorum yoksa patlıcak gibi oluyorum
Enfalll123 Kuru kayısı ve kuru incir tüket canım yada kayısı hoşafı yap tüket olmazsa kırmızı etin suyunu iç kuzum geçer inşallah benim öyle geçmişti birde bol bol yürüyüş …
Enfalll123 İkinci gebeligimde tecrübeli olduğum için 33+4 haftalık oldum çok şükür hala kabızlık yaşamadım