Busece06 dilinkopsunemi-bisus ya tamam da bu kadar proteine yakında ya gıdaklıycam ya mööliycem yani eksiksede tamamlamam lazımdı bu zamana kadar vücutt ahahshsh😅
dilinkopsunemi-bisus Busece06 senin bebiş güzel kilo alır ne güzel işte bide böyle bak bence sen kız annesi olursun gibime geliyor böyle tombik yanaklı bişey olur öyle hissettim 😄😄
Busece06 Greenmomy bitamini bilmiyorumda turşu aşırı faydalıymış probiyotik olduğu için fazlası ödem yapar diyolar da ben turşu aşığıyım bilmiyom yani ödem yok gibi çok su içince olmuyo 😅
Rwerdst Busece06 bende etten aşırı tiksindim. Özellikle tavuk. Zorla vitamin olsun diye yiyorum 😔 ama bebişim Erkek😂
SibelG02 hulyaakgn34- benim oğlum olacak 33.haftaya girdik bugün bi ara şiş kebap çekmişti canım eşim aldı hemen tabi başka günler de çekti
Esra-06g SibelG02 ay ne güzel 😊 ben halen yiyemiyorum 🥹🥹 yiyin yiyin bebişinize yaraşın inşallah canım 🥰
Esra-06g SibelG02 azalttım canım artık tuzlu mideme iyi geliyor du bende tuza sardım ama çok şükür şimdilik durdu 😁
3kuzuAnnesiyim Busece06 2 kizimdada deli gibi et aswrdim. Cig bile canim cekerdi:) aylarca kavurma istedi canim. Simdi yone hsmileyim et gormek istemiorum☺️igrendirio yerin hatts
Neslisahhh Busece06 aha da ben. Et balık tavuk yanina acı turşu ve şalgam aserdim. Erkek olacak dediler erkek oldu. Kızda da deli gibi limon asermistim tuzlu tuzlu 😀
Mello29 Busece06 Bütün hamileligim boyjnca et tavuk yedim sebze hamur isi falan yiyemedim vücudum almadi resmen oglum olacak alakali mi bilmiyorum ama protein olan herseyin tadi ayrı güzel geldi belki bebegime yariyor diye psikolojiktir
ikikedi-birbebek Busece06 Tatlıdan nefret eder hale geldim tuzlu ekşi acı yiyorum bayılarak hemde 😂 etten tiksindim fakat tavuk çok severim sonuç oğluşum oluyor 36+1 😂😂❤️ hurafeler bence tamamen 😂