Ay12345 Efnanefnan telefonun flaşıyla bakın çok silikse bile gözükür ben o şekilde görmüştüm sizin de vardır inşallah :)
1melekannesiii Efnanefnan Sabah ilk idrarın ile erken gebelik testi yap canım onda kesin belli olur ben öyle öğrenmiştim bunlar kafamı kurcalıyor, bu arada başlığı okuyunca başka bir şey sandım Allah seni😀😀🙈
kelebekucusu Efnanefnan ben xe gördüm canim 6 gun kala benim bundan da silik çıkmıştı. Bir sonraki gün kaset ve erken gebelik testi yaptim ikisinde de daha belirgindi yarin hiçbir şey icmeden ilk idrarla erken gebelik testi yapmani oneririm
Yagmurben Daha çok erken teşhis olabilir. Bozukta olabilir Adetinize kaç gün kaldığı da önemli. Adetiniz gecikmesine yakın yapmanızı tavsiye ederim. Adetiniz geciktiyse yeni bir test ile sabah ilk idrarla tekrarlamanızı öneririm :)
Yagmurben Efnanefnan umarım yarın daha sağlıklı bir sonuç alırsınız. Bende adet günümden 2 gün önce negatif sonuç aldım ama tam adet günümde çok ama çok hafif gölge gördüm :) kan testim pozitif çıktı. Rabbim size de nasip etsin ☺️
Efnanefnan Ay12345 evet aynen öyle gördüm ilk yaptigimda testten idrar giderken gölge cıktı sonra ışıkla bakınca gözüktü saatler geçti bakiyim dedim kutusuna geri koymuştum 2.cizgi gözüküyor
Efnanefnan 1melekannesiii yaa uygulamayı yeni kullanıyorum tam çözemedim galiba .Şimdi tekrar okuyunca bende anladım demek istediginj
Efnanefnan kelebekucusu yaptım canm sabah ama hiç bişey yok kuruma çizgisiydi demekki bugün regl.baslangici henüz gelen giden yok 😚