Tugcecv Zeynep_aslkn17 baktım simdi en az %66 oranla artmalı diyor. Seninki en az oranla bile artsa bugün 165 olması gerekir. Gecmissin bile persembeden bu sayıyı
Elitopatra25 Gaksu Senaykork benim adetime 1gun Kala 72.14cikti iki sonra tekrar tekrarlatti 85.19cikti doktorum çok yavaş yükselmiş dedi bir hafta sonrasına istedi testi tekrar senin iyi yuselmis yine kaç gün geçti adetin
Ysmnrn Zeynep_aslkn17 iki gunde bir yapman lazim. Yani pzt baktrdiysan carsamba olcturmen gerekli ki saglikli sonuc alasin.
Senaykork Elitopatra25 ben adetim 5 gün geçtikten sonra cuma gunu aksami verdim , 2 kanida salı günü sabahı verdim canim Sonrasında 2 gün ard arda aynı hastanede aynı saatte verdim
Ysmnrn Zeynep_aslkn17 yine iki gun degil ki. Anlamadim. Ben de kontrolluydum o yuzden ozellikle iki gun dedim. Ben ucu soyleyince doktor asla sonucu dikkate almiyordu. Doktor dedigim perinatolog ve profesor.
Senaykork Elitopatra25 evet yükseliş iyi dedi ,1000 e çıktığında kan vermeyi durdurdu alttan muayene etti kese olması gerektigi gibi oluşmuştu şuan çok şükür 18 haftamdayim canim
Zeynep_aslkn17 Tugcecv döktür pek iyi diyemeyiz dedi bklm kontrol altında olacakmışım surekli betama bakilicakmjs
Zeynep_aslkn17 Ysmnrn ya bu benim hamile olmadan öncede gittiğim dkkturumdu çok seviyorum kendisini baya da ilgili seni uzmeyerek anlatmaya çalışıyor ankarada isen mutlaka tavsiye ederim
Ysmnrn Zeynep_aslkn17 ben artik 30. Haftadayim. Gun sayiyorum. Allah sag salim kucagina almayi nasib etsin