Gizem1_ Kızlar bu durumda hastahanede yatış istendi mi ne gibi bı yol izlenir acil .deprem bolgesindeyim halen çıkamadik burdan 🌸 rica etsem yorum yapar mısınız bu konuda tecrübeli olanlar 🌸
hulyaakgn34- Gizem1_ sancı için durdurmak için serum ilaç verdimi doktorunuz nst ye tekrar bağlandınız mı benim erken dönemde olmuştu 31 haftalıkken 1 cm açılma ve sancı ciğer geliştirici serum vs durdurulmuştu 38+ 4 doğum yapmıştım stresten dolayıda şuan erken doğum başlıyor olabilir sakin olmaya çalışın bebeğinizde strese girebilir rahat olun inşallah sonuç iyi olur ama her halükarda doğumda olsa haftanız artık 36 olmuş korkmayın bişey olmaz 🙏
Nis Gizem1_ bende de sancı cıktı alttan bakmam lazkm dogum sancısımı ay sancısımı dedi kabul etmedim cnkü hisstmedim hissedince gidicem zaten
Asiiilmom Gizem1_ korkma canım, kuzenim 35 haftalik 2500 kg doğum yaptı bebiş küvezdede kalmadi , riskli haftalar geçmiş zaten, sen sadece sakinligini koru güvenebileceğin bir hastaneye kontrol rutinlenlerine başla🌸
Edafmo Gizem1_ ben 35+2 de sancım var ve açıklığım 2cm diye yatış verildi. 2 gün boyunca fitiller haplar serumlarla durduramadılar sancıları mecburi sezeryana alındım. İnşallah sen vaktinde kavuşursun,🤲🤲
Gizem1_ hulyaakgn34- burada hastaneler yıkıldığı için ozellerde dolu yer yok yatış dedi mecbur şehir dışına cikacaz .acaba yarına kadar serum iğne olmadan bişey olur mu .kilosu 2800 gramdi aniden gelir mi bu akşam Allah korusun kuveze girer diye korkuyorum hersey üst üste geldi 😔
hulyaakgn34- Gizem1_ hayır canım korkma bişey olmaz sadece sakin olmaya çalış 2500 kilo 36 haftada bi arkadasım doğum yaptı küveze falan alınmadı sapa sağlam seninkide maşallah kilosu iyi korkma içini ferah tut tedbir amaçlı sancı çıktığı için tutarlar nsteye arada bakılır kontrol edilir inşallah sancılar düşer
Nhlhmz11 Gizem1_ 2 kilonun altında kuveze alıyorlar benim arkadaşım 2600 normal haftasında doğurdu maşallahı var , hiç korkma