Berivan-634 ssa239688 ben 6 gün varken öğrendim vücudumu çok iyi tanıdığım için yani öğrenmem kolay oldu bide erken gebelik testi aldım tabi 😅😂😂
ssa239688 Berivan-634 ne kadar güzel yaa maşlalah asla anlayamam😀 cunku her ay regl oncesı sancı ve bulantı yasıyan bırısı oldugum ıcın cok zor
kelebekucusu ssa239688 6 7 gun kala kaset testte çok çok silik tok gibi cikmisti ertesi gun hem kaset hem de erken gebelik testinde daha belirgin çıkmıştı canım
ssa239688 kelebekucusu erken gebelik testleri kandırıypr mu bizi acaba😞 kaset testte de göründüğüne göre
Hilal2901 ssa239688 bence regl gününü bekle. Hiç onalara okadar para vermene gerek yok tecrübeyle sabit🤣 rabbim hayırlısıyla gebe kalmanı nasip etsin
miyasekubra ssa239688 Benim 4 gün vardı çok hastaydım ilaç kullanmadım içim rahat etmedi bi kan testi verelim dedik ona göre ilaç kullanıyım diye bi baktık hamileyim😄 çok güzeldi inanmadık falan 😆 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲😊
Begumd ssa239688 heveslendirmek istemem ama ben reglime 6 gün kala kan testi yaptırdım onda bile çıkmamıstı.. Gecikmeden sonra belli oldu 😌