gulcansvml10 Kızlar merhaba 36+1 gebeyiç göğüs uçlarım da sızlama vs yok 37 de başlayın diyorlar başlamalıyım ☺️
Ga1905 gulcansvml10 lansinoh canım mor bi krem, emzirirken de o sürülüyor yıkamaya da gerek yok göğsü emzirirken
Ozlemiskndr gulcansvml10 ben iki hamileliğimdede kullanmadım doğumdan sonrası için baby mom göğüs kremi aldım
Lenaaaa gulcansvml10 bence başlayın çatlamaya erkenden önlem almış olursunuz ben 35 in sonuna doğru kullanmaya başladım
Lymls Ozlemiskndr merhaba baby mom krem işe yaradı mı acaba bende fiyatı açısından onu almayı düşünüyorum da
Lenaaaa gulcansvml10 lansinoh aldıysanız bezelye tanesi kadar alıp parmağınızda yumuşatın azıcık bile yeterli oluyor. Benim hassaslaşmış ve çatlamıştı çok iyi geldi yatıştırdı. Çatladıktan sonra kullanmak daha zor ve ağrılı. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
tbakyavtr gulcansvml10 önceden kullanmak fayda ediyo mu bilmiyorum ama doğum yapalı 1hafta olucak ilk gün lansinoh kullanmaya başladım fayda etmiyor çok yara Göğüs uçlarım
Denizkaramuk tbakyavtr ben 26 haftalık hamileyim 24. Haftadan beri sütüm geliyor bazen otururken dizlerime bile akıyor düşünün😅 Çok kuruluk oldu lansinoh kullanıyorum pamuk gibi oldu bence önceden sürmeye başlamak çok önemli kuru olmasa da hergün sürüyorum
haticenurrr gulcansvml10 benim cok kurudu ve kasınmaya basladı ben kullanmaya başladım cok iyi geldi 34. haftadayım