Lyamayy Minnosunannesi16 2 aylıkken böğrümde morumsu şeyler oluştu şimdilerde artık çata dönüşüyor ( 18+1-im şuan )
Hazalbalci Aydan beri var çatlağım o zaman küçüktü fakat baya çoğaldı şuan 30 haftalığız göbeğimi geçti nerdeyse üzülmeyin doğumdan 1 yıl sonra geçiyor diyorlar tamamen ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️
Minnosunannesi16 Hazalbalci ayy inşallah yaaa hemen geçer inşallah sizin büyümüş maşallah biz daha 21 haftaligiz
Hazalbalci Minnosunannesi16 sizinkide maşallah çok çabuk büyüyecek hareketleri hissedeceksiniz artık zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız hamilelik geçmiyor gibi ama en sonda bir bakıyorsunuz su gibi geçmiş 🥰
pnar-06 Minnosunannesi16 7.aydan sonra çatladım canım bebe yağı çatlak kremi kullandım herşey 7.aya kadar çok güzel ilerledi 7 den sonra harita gibiyim artık🤭genetikte varsa ne kullanırsan kullan çatlıyosun
Minnosunannesi16 pnar-06 ayy evet yaa demek ki 7 den sonra daha çabuk büyüyor göbek diyorlar ondan olabilir belkide genetikse bekliyorum valla kesin çatlar 🤭
nur34_ Minnosunannesi16 vallq kuzum ben cok meilllym catlamaya vicudum kiloyu kaldırmıyor 68 kg olunca catladik saglikli olalimda onemi yok
Flyderndkk Minnosunannesi16 benim kilo alıp vermekten oluşan çatlaklarım vardı zaten yanlarımda. O yüzden bekliyordum 😀 bebeğimin vücuduma bırakacağı en güzel iz diyorum onlara 😄
Rabia04_09 Minnosunannesi16 ben hamile kalır kalmaz bio oil kullanmaya başladım çok şükür her iki hamileliğimde de çatlamadım hiç