Ginger_ Henüz cinsiyeti belli değil ama kız olursa cemre koymak istiyorum kaynanam sözde hocaya sormuş günahmış o isim filan demiş var mı böyle bişey cemre adında sahabelerin olduğunu biliyorum ama günah mı bilmiyorum
Emanetimi_bekliyorum Ginger_ evet ateş anlamına geliyor peygamberimiz cemile olarak değişmiştirdir cemre ismini
Senaykork Ginger_ hiç kimseden duymadım günah olduğunu, bnce kaynanan ismi beğenmemiş, Cemre günah dedilersede, Arapça kökenli olduğu için anlamı Ateş kor olduğu için demişlerdir.Oglunun adını Ateş koyanda var ona kalırsa. Dinen uygun ve caiz , kafaya takma
busegv Ginger_ ya bu isim şeyi de yeni çıktı. Koyun sizin çocuğunuz. Benim kardeşimin adı da cemre mis gibi bir kız çocuğu yani. Yok ateş yok barut. Tamam bende isimlerin karakteristik özelliği olduğuna kişiliği etkilediğine inanan biriyim. Ama bu herkes için geçerli değil. Mesela alaz koymak istiyorduk kor ateş anlamına geldiği için kendim koymak istemedim. sen böyle düşünmüyor olabilirsin. Hangi ismi istiyorsanız kimseye sormadan koyun bence
Ginger_ Senaykork vallahi içimi okudun canım çok teşekkür ederim takmış duru ismine onu koyalım diye elinden geleni yapıyor şuan 🌸