Gamzeark Herkese iyi akşamlar güzel anneler. Biz bugün 37+1deyiz bugün kontrole gittik ve haftaya 25şubat için günümüzü aldık. Oğluşumuza kavuşuyoruz. Sizde durumlar nedir 🤰🏼
Esayser Bizde 37 haftalığız bugün tarihimizi aldık 28 şubat❤️ Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah
Arcin Esayser bende ayni 28 subat. Cok sabirsizlaniyorum. 3.cü bebegim iki oglum var buda kiz nasip ise…. Ama heycan yine ayni…
Sevda4742 Bnde yarın 37 haftalık oluyorum 🥰 ama üç gün önce 2cm açılmam vardı bekliyorum öyle suyun sancinin gelmesini
Gamzeark Eldgrn yaaa maşallah 🧿 biz sezeryan olacağımız için artık 38geçtiğinde alalım dedi doktorumuz 🙏🏻 Rabbim hayırlı doğum nasip etsin. Lütfen doğumdan sonra tekrar yaz olurmu 🙏🏻🥰 iyi haberlerini alalım
Eldgrn Gamzeark yazarım mutlaka canım hem doğum hikayesi var bakalım inşallah pozitif hikayelerimiz olur hepimizin bizimde kilosu çok olur kakası yer diye tam 40+0 da başlıcaz dedi doktorum artık ne zmaan gelirse hayırlısı olsun hepsi için sağlıkla gelsinler