M-n-kk-lp Önceki gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Doktorum ilk kontrolümde coraspirin verdi ve ara ara kahverengi lekelenmem oluyor. Doktorum olabilir demişti ama ben korkuyorum. Böyle bir durum yaşayıp gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı?
Gamzetok M-n-kk-lp benim kanamam olduğunda kesmişti doktor. Kanaman baslarsa bırak kendin anlarsin zaten demişti yine danış sen istersen.
Pamuk M-n-kk-lp bende kürtaj oldum 2bucuk ay önce. Hamileyim doktorum asla coraspin veremem kanaman olursa vebaline giremem dedi Oksapar kan sulandirici iğne verdi 23 gündür kullanıyorum hamd olsun.
21_kub34 M-n-kk-lp ben de senin gibiyim ilk gebeliğimde kalbi durmuştu bebeğimin bu ikinci gebeliğim hatta 7. Aya kadar coraspin devam edecek benim ki benim de lekelenme oluyor arada inşallah bu bebeğimi sen de sağsalim kucağına alırsın canım
AdinsMom M-n-kk-lp canım benim de ikilimde sok uterin arterde tıkanıklık çıkınca vermişti doktor 13.haftadan beri kullanıyorum 27 haftalık oldum bende hiç öyle bişey olmadı bence hemen doktoruna sor
Nrcndmr Bende pıhtılaşma sorunu olmamasına rağmen doktorum önlem amaçlı coraspin vermisti . 9.haftaydı sanırım bende de kahverengi lekelenme olunca doktorumun hemşiresi kesmişti coraspini . Siz de danışın dilerseniz
Aynur744 Benimde kan pırtılaşmasının taşıyısıyım doktorum hem cor aspirin hemde iğne verdi kan sulandırıcı şuanda 9+ 3 olduk ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi 10+0 iken durmuştu bundan inanın çok korkuyorum
Nrcndmr M-n-kk-lp şuan 13+5 im herhangi bir sorun yaşamadım . Ama dediğim gibi benim kullanımım önlem amaçlıydı… o nedenle sizi yanlış yönlendirmek istemem hemsirenin söylemesi ile kestim ben de
Aynur744 M-n-kk-lp çok şükür bakalım inan sevinemiyorum bile hamile olduğuma ilkindeki yaşayacağım diye
Nrcndmr M-n-kk-lp Hayır , çok şkür benim herhangi bir düşük vs olmadı ilk gebeligim şuan ama biraz geç oldu . Doktorum da tüp bebekçi aynı zamanda o nedenle olası bir düşkvs ihtimaline karsı sonradan keşke demektense ilk haftalarda önlem amaçlı kullanalım dedi
M-n-kk-lp Gamzetok kanama öncesi kahverengi leke geldi mi yoksa ilk olarak mı kanamanız oldu birde bırakınca sıkıntınız geçti mi kaçıncı haftadasınız?
Gamzetok M-n-kk-lp benim 9 haftada kanamam oldu direk açık kahve kırmızı arasiydi rengi epey oldu 1 gece yattım hastanede iğne ve progestan fitil zaten kullanıyordum tüp bebek olduğu için onlara devam ettim kanama durdu ama 2 hafta daha az az kahverengi akıntı geldi 2 gün corasprini bıraktım kahve akıntıya dönünce miktar da az olunca geri başladım şuan 14+5 olduk Allah hepimizin mucizelerini korusun 🙏🥰
anneadayiiiiiii @“M-n-kk-lp” kaç ay sonra tekrar gebe kaldınız acaba benimde bebeğimin kalbi durdu ben de kürtaj oldum da moralim çok bozuk
M-n-kk-lp anneadayiiiiiii ilk adetinden sonra kalabilirsin dedi doktorum 2 ay sonra adet oldum sonra hamile kaldım şuan 10+4 olduk çok şükür moralini bozma bende çok üzüldüm çok şükür tekrar nasip oldu. Sana bir önerim olsun ben acele etmiş olabilirim çünkü her gören hasta mısın diyor çok korkuyorum çünkü beni yoruyor bu durum. Psikolojin tam olarak düzelmeden tekrar düşünme bence.
anneadayiiiiiii M-n-kk-lp psikolojik olarak toparladım gibi aslında hemen hemen iki hafta geçti üstünden ama doktorum 3 ay bekleyelim dedi ben beklemek istemiyorum ama adetten hemen sonra hamile kalırsam ve yine böyle olursa kendimi suçlayacağım bilmiyorum çok korkuyorum 😞
M-n-kk-lp anneadayiiiiiii kaç haftalıkken kalbi durdu. Küçük haftalar için 1 adeti yeterli görüyorlar.
M-n-kk-lp Nslhnfdn doktoruma sordum ne gerekli ne yapmam lazım diye pıhtılaşma ve gen testleri oluyor ama senin bir yaşayan çocuğun var ve ilk düşüğün olduğu için test yapmaya gerek duymuyorum normal bir durum olabilir dedi yaptırmadım bende. Özellerde ücretli ve 3000tl den başlıyor devlet ücretsiz yapıyor bir ayda sonuç veriyormuş arkadaşım yaptırdı aklında bulunsun.
anneadayiiiiiii M-n-kk-lp evet ama devlet de bir kaç düşükten sonra yapıyormuş maalesef o testleri ilk gebelikse eğer yapmıyormuş çok saçma