Yorgunumda01 26+3 haftalık hamileyim ve 1 haftadan beri bu sıkıntıyı çekiyorum böyle bir sıkıntı çekip daha sonra gecen var mı neyden kaynaklı acaba ilk hamileligimde böyle birşey yoktu bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum
Bta Yorgunumda01 bnmde vajina varis var şişti baya , ağrı falan yapıyor yatakta bile dönerken zorlanioyorm, ilk gebeligmdede olmuştu ama onda bukdr sismemisti normal doğum oldu bunda nolur bilmiyorum ins buda normal olur
AyseYldz Yorgunumda01 benimde vajinal varisim var inşallah kolay dogumumuz olur daha var doğuma benim doktorum daha içerde var mı bakicaz ona göre doğum şeklini belirliycez dedi
Yorgunumda01 AyseYldz Hayırlısı olsun benimde doğuma çok var ayağımda da cıktı varis çoraplarını giyiyorum diğer türlü ağrı yapıyor
AyseYldz Yorgunumda01 geçer inşallah ağrılarınız siz kadın doğumdan başka bir bölüme gittiniz mi sadece bacak için mi verildi varis corabiniZ
Yorgunumda01 AyseYldz zannetmiyorum zaten giydiğin corap özel bir corap ablam varis ameliyatı olduğu zaman hastane vermişti