hvvyldz İsmi duydugumdan beri cok begenmiştim hamile değilken bile kızım olunca koyarım dedim şimdi hamileyim rüyamda da gördüm minel koymuşuz ama araştırınca sadece ek anlamını taşıyomuş yani den anlamı yok gibi bisey 😒😒
Ebrarayna hvvyldz Minel ebrar mesela ebrardan demek evet Arapça biliyorum cennetteki bi şey falan değil manasız ama söylenişi güzel ben de çok beğeniyorum hazel minel falan
Sevval0308 hvvyldz minel.sonsuz demek diye biliyorum. Nurettin Rençber hastası olarak minel aşk şarkısına bayılırdım onun yorumlarında sonsuz aşk anlamına geldiği söyleniyordu😍
Selin22 Benimde kızımın ismi Asel kardeşi kız olursa kesin minel diyordum ama anlamı yokmuş cidden özellikle gidip sordurdum hocaya vazgeçtik 3–4 ay isim aradım hep Nil Sare de karar kıldık 😅
Hayalim2baby Fetih suresin de geçiyor diye biliyorum minel ismini.. Çok beğendiğim bı isim yine siz bilirsiniz ☺️
Gln0110 hvvyldz benim eşim de Esma yi beğeniyor ama pek bi anlamı yok, adı olan anlamında. O kadar isim söylüyorum gidip anlamsız isimler buluyor, Bakalım ne olucak kızımızın ismi :)
Bebegimizolsun hvvyldz bizde çok seviyoruz hatta koyacağız Eslem Minel olarak inşallah Cennetteki inci tanesi demek,hatırı sayılır güvenilir demekmiş anlamı,Kuran’da ek olarak de da olarak okunuyor Nas suresinde falan geçiyor hep
20223 Bebegimizolsun eslem erkek ismi 🫶🏻bende beğeniyordum fakat araştırınca caiz olmadığını öğrendik
hvvyldz Önerileriniz icin teşekkür ederim aslında cogı ismin bi anlamı yok ikra oku demek mesela sadece oku. Minel i cok istiyorm rüyamdada gördüm bizim için hayırlısı o bence🥰🫶🏼