Duyulurum sburcu41 Ebruskaaa Yagmurp_ Merhaba, umuttepede özel randevuyu nasıl aldınız peki? Telefonla oluyor mu yoksa gitmek mi gerekiyor?
sburcu41 Ebruskaaa ücretli olarak yaptırdim ben özel randevu alarak. Yasemin Hanım var uzman o bakıyor. Onun öncesinde asistan doktor bakmıştı bir süre. En son Yasemin Hanım baktı. Gayet ilgili ve sıcak kanlıydi. 7 hafta önce 400 tl vermiştim
Yagmurp_ Bende yaptırdım 355 tl versim çok memnun kaldım asla açıklamadık hiçbirşey bırakmıyorlar çok ilgili temiz ve çopu özelden daha güzel sadece renkli ultrason kağıdı vermiyorlar
Ebruskaaa Yagmurp_ normal muayene gibi mi oluyor peki bu zamana kadar hiç bir sorun çıkmadı muayenelerimde herşey normal gidiyor ama biraz stres yaptım ya birşey çıkarsa diye
Yagmurp_ Ebruskaaa açıkçası stresli bişey ama bir problem olduğunda açıklayıcı şekilde bakıp 2 ve 3 uzman doktorlar da gelip bakıyor içiniz rahat olsun özelden hiçbir farkı yok içerdeki malzemelerin ortamın
Yagmurp_ Kuzuletta yaklaşık yarım saat 40 dk bazen 25 30 dakika o çocuğun kendini göstermesiyle alakalı
sburcu41 Duyulurum telefonla arayabilirsiniz sizi hatta yönlendiriyorlar zaten. Riskli gebelik olduğunu söyleyin yalnız