adn111 Kızlar afet bölgesi olan hastanelerde devlet özel ve askeri hastaneler ücretsiz muayene eder diye Bi bilgi öğrendim adanada olanlar böyle bisey var mı bu hafta özele gidenler muayene ücreti ödedi mi
Sevval0308 adn111 evet cnm. Ben bugün Elazığ’da arayıp sordum özel hastaneye henüz Elazığ resmi gazeteye düşmedi düştükten sonra bedava olacak dedi
Bebegimizolsun @Sevval0308 adn111 canım ben hataydan mersine geldim depremzedeyim yani Merisnde bi özel hastaneye gittim e-devletten ikametgah belgesini gösteriyorsun depremzede olduğunu anlıyorlar herşey ücretsiz Doğumum haftaya perşembe normalde doğum 7500müş bana bedavaymış çünkü depremzede olduğum için muayene falan herşey ücretsiz Allah binlerce kez razı olsun bu acının içinde birde para derdine düşmeyeceğiz
Zeynebinannesi adn111 ben daricadayim Kocaeli geçen devlet hastanesinde bir depremzedeyle karşılaştım 4 günlük doğum yapmış bende bekleme burda boşuna özel hastaneler ücretsiz bakıyor dedim kadın bilmiyorum dedim gebze medikalpark hastanesini aradım hem bebek hem anne ücretsiz muayene için gelebilir dedi bilginize
adn111 Bebegimizolsun öncelikle geçmiş olsun canım böyle bir zamanda bu hizmet çok iyi gerçekten. Ben normalde adanada yaşıyorum adanada afet bölgesi olan yerlerde ama evimiz içine girilmicek kadar hasar gormedi çok şükür o yüzden acaba ücretsiz muayene hizmetinden yararlanır miyim onu bilemedim herkes için geçerli değil sanırım tabiki ihtiyacı olanlar faydalansin isterim
Bebegimizolsun adn111 ikametgahın orada olması yeterli canım yani ben öyle biliyorum gene de şimdi ne desem yalan olur görüşmeniz gerekiyor
Zeynebinannesi adn111 büyük ihtimal çoğu yakınlarımda özele ücretsiz gitti doğum için ücretsiz olacagi da söylendi
Hamaratpanda Adana’da yaşıyorum. depremden sonra iki kez kontrole gittim muayene ücreti alındı. Doğum ücretsiz olacakta demedi doktor. Acaba Hatay,Adıyaman ve Maraş’tan gelenler için mi geçerli bu.
merve211 Hamaratpanda bende aynı özele gittim muayene ücreti verdim haftaya doğumum var ücreti vericegeim işlemleri gerçekleştirdim kimse bişey demedi ama yasal olarak bir hakım varsa faydalanmak isterim zaten tüp bebek annesiyim maddi manevi çok zor yolardan geldim