Bebegim0101 Merhabalar dün doğum yaptım bu haftada,ilk doğduğunda solunumu kendi kendine alıyordu 1.200 kg doğdu ama gece entube edilmis.Acaba bu haftada doğum yapıp bebegi entube olan varmı? Nekadar süre entube oldu acaba,canım çok skkn.
AyFa1608 Bebegim0101 geçmiş olsun. Konu hakkında bilgim yok görünce yazmak istedim. İçini ferah tut sen güçlü ol bebeğin de senden güç alsın. En kısa zamanda kucağına alır eve gidersin inşallah… Bide merak ettim erken doğum sebebin neydi canım ?
Citlembikannesi Bebegim0101 merhaba. Öncelikle insaallah bebeginize saglikla kavusursunuz 😇 benim de 27. Haftada 850 gr gelismiyo dedi o yüzden erken dogum olabilir dedi. Cok ozel degilse eger sizin neden erken dogum oldu ?
mirzam04 Bebegim0101 Bir bilgim yok ama duam bebeğin ve seninle Rabbim tez zamanda şifasını veriri kilo alır sağlıkla büyür kucağına alırsın inşallah kalbini ferah tut dua et hep canım 🤲
Bebegim0101 Citlembikannesi ben şuan kendi soruma cvp arıyorum gerçekten moralim çok bozuk.Ama merak ediyorsanız tabi soyleyim suyu bitti
Citlembikannesi Bebegim0101 Rabbim bol bol şifa versin inşallah 🙏 hayirla kucaginiza alin bebisinizi 🙏
Paramedik16 Bebegim0101 canım içini ferah tut bebek yorulunca entübe ediyolar benim bebeklerimde 28+4 doğdular biri 1250 biri 1150 gramdı ikiside kendi solunumunu kendi yapıyordu sonra biri entübe oldu 3-4 gün entübede kaldı sonra çıktı çok şükür şuan hala küvezdeler 44 gün oldu tüm tedavileri bitti sadece kilo almaları için küvezde bekliyorlar 1750 oldular bile 2000-2200 olunca çıkarıcaz inşallah yani hiç endişelenmeyin içinizi ferah tutun bol bol dua et süt sağ canım onlar o kadar güçlü ki insana umut oluyolar biraz zaman geçsin kucağınada alıcaksın çok şükür biz artık her gittiğimizde kucaklıyoruz 🙏🏻 rabbim sağ salim kavuştursun inşallah
Bebegim0101 Paramedik16 çok teşekkür ederim insallahh mesajınız bana umut oldu.benim bebeğimde 1200 kg doğdu haftasına göre çok iyi dedi dr.ilk doğduğunda kendi solunumu kendi aldı mutlu olduk çok ağladı hatta ilk doğduğunda,sonra gece görmeye gittiğimde entube oldu dediler beklemiyordum şok oldum.bende acaba ilk kendi solunum aldı diye yoruldumu acaba diyorum.
Bebegim0101 Paramedik16 şuan ilaç tedavisi görüyor olumlu yanit aldık dedi Dr tedaviye yanıt aldık dedi.2 gün sonra falan cihazdan ayırmayı deneyeceğiz dedi.İnsallah kendi kendine solunumu alırda entube olmaZ.Simdiden çok özledim minnacık
Mommy61 Bebegim0101 Allah sağlıkla kavuştursun lütfen korkmayın anne güçlüyse bebek de güçlüdür, daha küçük doğup tutunan çoook bebek var dua edin, dua edelim size
Paramedik16 Bebegim0101 rica ederim canım benim umut her zaman var onlar minik savaşçı ❤️ doktorlar kolay kolay entübe etme yoluna gitmiyor canım bakıyorlar ki bebiş yoruluyor o zaman entübe ediyolar şuan ciğerleri de minik onların kilo aldıkça akciğerlerde büyüyor o zaman daha rahat solunum yapıyolar aynı süreçlerden geçen biri olarak söylüyorum annesi yavrunla hep konuş neşeli ol oraya gittiğinde o senden sen ondan güç alıcaksın onlar her şeyi hissediyor
Paramedik16 Bebegim0101 sen merak etme canım doktorun dediği gibi deniyolar eğer yorulmuyorsa tolere ediyorsa ayırıyor doktor entübeden entübe olması kötü bişey değil merak etme bende sağlıkçıyım doktorumuz öyle demişti evet bizimkilerde aynı şekildeydi şimdi kilo aldılar çok çabuk büyüyorlar merak etme o yanaklar şişiyor öyle güzel oluyor ki insan çok özlüyor ama bunlar geçici ayrılıklar kavuşacaksınız ❤️
flammingo Bebegim0101 merhaba ben de 23 şubatta 34+4 te dogum yaptım .1 gece deneyip sonra entübe ettiler .4 günlük oldu akciğerleri açılmamış .inşallah dua edelim iyileşsinler .ben kendımı sadece süte ve duaya odakladım .aramızdaki tek bağ ona gönderdiğim sütüm .şifa ayetleri açarak sağıyorum .ona şifa olacagını düşünüyorum.bugün mendil verdım boynunun altına koymaları için .pazar günü gidip o mendili alıp koklayacagım günü beklıyorum