Bebek_5467 Gizzgzz yani baktimda aşırı pahalı değil mi tabi herkesin kendi bütçesi ama yanlış çantaya bakmadiysam 3000 falan yaziyo fiyatı 😀
Gizzgzz Bebek_5467 2.300 Dü ben alınca yılbaşından önce ilk bebeğim olduğu için iyi bişey olsun sonrakine kalsın istedim
Bebek_5467 Edafmo son bişey daha sorabilir miyim bebek arabasına takma askısı var mı ben baktimda siyahinda yok gorunuyo o sizin aldığınız bej renginde var gorunuyo
Meri9894 Bebek_5467 tesekkür ettim ara ara indirime giriyor belki denk gelir bende kovalıyorum aynı zamanda 😊
Seda181818 Bebek_5467 gerçekten kumaşı falanda cok kaliteli ic gözleri cok güzel ve arkadanda fermuar var altaki ürünlere erişmek için
Bebek_5467 Seda181818 cidden belli aşırı kaliteli duruyo hayırlı olsun güzel gunlerde kullanin inşallah 🌸
Seda181818 Bebek_5467 rica ederim ben once uygun bisey aldim 200 liraya ama onun ic gözleri azdi.ama trendyoldada uygun butceye guzel seyler varmış bakmamıştım .degisim yaptim bende civilde icime sindi
Bebek_5467 Seda181818 trendyoldan aldım bende o dediğiniz çantaya çok baktım ama baby wind diye bı çanta aldım bütçeme daha uygundu baya araştırdım bı çok kişiye sordum onuda çok ovduler bende onu aldım inşallah iyi gelir