Pamuk Ebruh bende şaşırdım progestan ne alaka kürtajla diye aynısı i bende yaşadım kan sulandirici kullaniyorum
Ebruh Pamuk onu düşük olmasın diye vermiş ama kaç haftalıksın şuan bende kullanıyorum ama ben daha yeniyim benimde kalbi durmuştu
Brcgms11 Laleh01 Aa ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi. Doktorum profesör doktor. Ve doktordan milyonlarca hastası var memnun kalan. Genel olarak kullananların yorumları vs iyi. Neden kullanmayın dediler acaba Ama hemen bende araştıracağım.
Laleh01 Brcgms11 bende anlamadım doktor öyle diyince düşündüm çok da aslında ama biri dedi digeride aynını diyince ilk gebeliğim korktum bende biraktim attım çöpe
Brcgms11 Laleh01 Doktorunuz uygun görmediyse iyi yaptınız atmakla, Bende araştırıp kullanıma o şekilde devam edeceğim. Çok teşekkür ederim bilginiz için🌸🤍
Laleh01 Rica ederim 🤗 sizde araştırın çevrenizede sorun yada normal kontrol amaçlı başka doktora gidip danışabilirsiniz umarım sizede doğru bı bilgi vermişimdir 🙏
Ebruh Pamuk bana vermedi ya gidişata bakacaz dedi şimdilik gerek duymuyorum dedi sadece coraspin verdi herkeste birşey söylüyor
Pamuk Ebruh Benim doktorum coraspin asla vermem pıhtılaşma varmi yokmu bilmiyorum dedi.. Oksapar verdi 23gundur kullanıyorum hamdolsun sorun olmadı. 8+2
Pamuk Ebruh biliyorum coraspin lekelenme kanama yapabiliyormus doktorum öyle dedi bak şuan ana sayfada coraspinle lekelenme yaşayanlar var vebaline giremem dedi oksaparda bisey olmaz dedi
hvvyldz Serife2323 bende onu kullanıyorum doktor baska bişey kullanmana gerek yok içinde hepsi var dedi ama herkes balık hapı ds iç diyo anlamadım
Serife2323 hvvyldz içinde omega balık yağı gibi besinler de var bence doktorun tavsiyesini dinlemek en iyisi 🙂