Canisi44 Betul3425 maşallah 500 grammı almış ben 36 haftalıkken gittim 2816 dı kilosu yarın konttolüm var acaba kaç oldu
ZeyooZ MgeTimurhan afedersin tuvaletin varmis gibi oluyo mu peki?? Bgn basladi ayaga kalkinca zor adim atabiliyorum
Betul3425 Canisi44 aslında özellikle yediğim bişey yok. Tatlıyı bile fazla aramam. Toplamdada 10 kilo aldım zaten. Meyve hergün yerim sadece yumurtayı bile haftada bir yerim yemeğe düşkünlüğüm yok yani 🤦🏻♀️
Hildambxl Sedda yok kız bende aynı wcye cok sık gıdıyorum sızın sezaryen mı normalmı dusunuyosunuz karnım bugün fark ettım bıraz asagıya ınmıs
Sedda Hildambxl net bı karar vermedık bebek nasıl gelmek ısterse artık 😊 ama dogum pozısyonu almıs hatta dogum kanalına bırasizcık gırmeye baslamıs 💕 bnde de cok fazla akıntı oluyor 😟
Nesoo Gulsunada bende 36+5 im canım. Ama ne zaman Doğum yapıcam nasıl yapıcam hiç belli değil. Çünkü hala dönmedi herşeyi deniyorum. Sizin Bebiş döndü mü. Doğum normal mi olacak
Gulsunada Nesoo evet benim kızım dönmüş ama gende bi tarih yok doktr normal olblr dedi kararı bana bıraktı
Tgbylmz Nesoo ne kadar doğru bilmem ama bi ebe arkadaşım secde pozisyonunun bebeğin dönmesini sağladığını söylemişti ama ilişkisi hakkında bi fikrim yok 🤨
Ntaflan Hoşgelmiş Kasımm 🍁 Bende dün gittim kontrole 35+5'de. Bebiş 2,500grdı. Gelişimi herşeyi normal ama sanki kilosu az gibi geliyor. 😮 Sağlıkla gelsin tüm bebişlerr 😍
deleytedmom257 38+2 den merhabalar.yarın kontrolümüz var ve büyük ihitmal önümüzdeki hafta içi için gün verilecek sezeryan olacağım için.artık heyecanlar panik ler birbirine karıştı bende😍
Aysehatun Gekon1710 onu bilmiyorum canım ama tam doğum pozisyonunda dedi doktorum bu sekilde normal dogum olur kafasini cok guzel yerlestirmis dedi,senin durumun nasil ne zamana kadar beklemedesin