AylaHilal Öncelikle hayırlı akşamlar canım, bebiş kiz mi erkek mi?
3900 dediğine bakma bana da ilk Oğlumda 40 haftalikken doktor 3800 kg olmuş pazartesiyi beklersen 4kg geçer ve iri bebek olur sezeryana alırım yarın gel suni sancıyla doğumu başlatalım dedi, haliyle korktum tabi ertesi gün gittim 8 de sabah yatışım yapıldı 9 da suni verildi akşam 8 kadar çektim bikere bebek kanala girmemiş bile o şekilde kanala girmeyen bebeği doğurtmaya çalıştılar zorla suyumu patlattılar rahim ağzımı yırttılar açılmam yavaş ilerliyor diye 2 tane hemşire sürekli karnıma dirsekleriyle bastırdılar bebek insin diye gelen geçen af edersin parmak atti yok lavmasidir yok sondasidir af edersin ağzıma ettiler. O gün ben o acıyla 9 çocuk doğurdum. Sonunda çatalda zorla doğurtmaya çalışıyorlar ıkın diyor fakat hiç ıkinma hissi sancı vs yok bebek doğum pozisyonunda bile değil indim artık beni sezeryana alın iğneden korkan ben yıktım ortalığı sezeryana alcaksiniz bu çocuğu yoksa ya ben ya o ölecek yani.
Uzun lafın kısası bebeğim doğdu sezeryana ile ve 3200 kg yani beni boşuna korkuttu doktor sana tavsiyem kendi sancını bekle öyle git normal doğurursun.
Ben Hollanda da doğdum büyüdüm ve orda kesinlikle acil olmadığı sürece sezeryana almıyorlar. Yani ⅘ kiloluk çocuklar normal doğuyor yok çatı dar vs hepsi hikaye eskiden sezeryan mı vardı göz korkutuyorlar ancak dediğim gibi içini ferah tut hiç bulaşma ne sezeryana ne suniye kendi sancını bekle git öyle hastaneye. Rabbim yardımcın olsun insallah🤲🏻🌸