Ilk baş mantar enfeksiyonu oldum. Travazol ile bastırıyoruz doktorum bu krem dışı her şeye karşı. Sirkeli suyla temizleyip travazol sürüyorum. Bebeğe bir zararı yokmuş en azından doğumdan sonra fitille falan düzeltirim inşallah ama beni şu an tedirgin eden rahim ağzında yani iç tarafta pütür pütür şeyler çıktı. Dışında ise sadece bir tane et beni gibi bir şey var. Siğil olabilirmiş. Ic tarafta olan olsa sadece mantardan kaynaklı olabilir diyebilirdim ama dışında da sadece bir tane olan o siğil veya benimsi şey korkuttu beni. Sigilse normal doğuma engelmis bebeğe bulaşabilirmiş. Daha net bir şey bilmiyorum ama yarın sabah kontrolüm var. Doktora soracagim. O kadar üzüldüm ki siğildir mantardır başıma gelmedi ama bakıyorum çoğu gebenin başına gelebiliyormuş bunlar, zararsız siğiller çıkabiliyormuş gebelikte. Sonra dökülüyormuş ama 35. Haftama giriyorum doğuma çok az kaldı. Düşmediği ve geçmediği sürece normal dogum olmaz diyor herkes. Var mı başına gelen? Yarın doktorumla konuşacağım ama korkulcak bir şey değil desin biri bana eşime anlattım sezeryan olman gerekirse olursun korkma bu kadar dedi. Orası öyle de travma oluştu bende inşallah doktorum yarın bu siğil değil mantardan kaynaklı oluşmuş der ver ağlaya ağlaya normal dogum yaparım :( yanlış anlamayın sezeryanin korkutma nedeni hamileyken arkadaşımin doğumunda bulundum etkiledi beni çok psikolojimi bozdu açıkçası sonra normal yapmıştım bu 2. Gebeliğim ve hepsi bu gebeligimde geldi başıma ilkinde prenses gibiymişim valla 😂😂