Rabia04_09 cemreee__ oğlumda 12. Haftada bitmişti ama kızımda bu sefer uzun sürdü ama Allahtan mide bulantısı hapı Prilam dr kullanıyordum yoksa hiç çekilmezdi onca hafta
Berivan-634 cemreee__ bebek keseye düşer düşmez 😂😂 ve hâlâ devam ediyo bulantı kusma ve yanma şuan 40+2 yim doğurcam hâlâ bulantılar devam ediyor
bengilibeng cemreee__ 8 de başladı 20 lere kadar sürdü. Tüm hamilelere dua ediyorum benim gibi olmasınlar diye. Gerçi 9’ay bulanan da varmış Allah yardımcıları olsun.
Smea hayalcim bende 10 haftaligim hiç olmadı bulantım inşallah şimdiden sonrada olmaz diyorum cinsiyetiniz belli mi
hayalcim Smea 12 hafta olduk dr erkek dedi emin di ama 3 hafta sonra tekrar gidicez galiba ben ozaman emin olucam 🙈
mrvsrcn cemreee__ 6+0 olmamıza saat kalmadı şükür hiç bulantı olmadı beni zorlayacak kadar insallah olmazda ☺️
Irem97- 6 haftalıktan hamile olduğumu öğrendim ondan önce hafif hafif bulantım vardı açlıktan olduğunu düşündüm hamile olduğumu öğrendim 8 9 tavan yaptı şimdi 11 haftalık hamileyim baya baya hafifledi çok şükür ☺️☺️☺️